معرفی کتاب گنامینوها قدر آدم را نمی دانند اثر مریم راهی کتابعمومیداستانایران گنامینوها قدر آدم را نمی دانند مریم راهی 2.6 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب نیستان شابک 9789643379896 تعداد صفحات 174 تاریخ انتشار 1398/11/2 توضیحات کتاب گنامینوها قدر آدم را نمی دانند، نویسنده مریم راهی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه رهبری 1403/3/6 چند سال پیش ، کتاب برای بررسی به دستم داده شد و نه اینکه انتخاب خودم باشد.عکس روی جلد چنگی به دل نمی زد و اسم کتاب هم کمی برایم گنگ بود . نویسنده را هم که نمی شناختم. خلاصه با سختی شروع کردم. فضای کتاب یک پاد آرمانشهر بود با شرایط سخت و عجیب و عجیب با حضور موجوداتی به اسم "گنامینو" .فصاحت سازی ها به نظرم کمی گنگ بود و تصویر سازی دهنی را کمی سخت می کرد.اما از اواسط داستان که نا خواسته خودت را در لابلای خانه ها و ساکنینش در دل تاریکی و قطعی برق پیدا می کردی دیگر همراه شدن با اتفاقات و رفتار های همسایه ها سخت نبود. ترسیم جالبی از تصویر گناهانی مثل هیبت و بد دهنی و ... داشت و می توانم بگویم در نوع خود کتاب کم نظیری است. اگر حوصله کنی تا اواسط کتاب، چیز خوبی نصیبت خواهد شد. 0 0 میم صالحی فر 1403/12/3 قسمتی از دنیا که شب باقی مانده و تلاش بچههای یک ساختمان برای بازگرداندن روشنایی به ان تار و پود این داستان رو ساخته! گِنامینوها موجوداتی هستند که این بچهها و عده ای دیگر انها را میبینند و کار وسوسهی ادمی بر عهدهی آنهاست... من نتوانستم با داستان ارتباط برقرار کنم. بعضی صحنههایی که این گنامینوها نقش آفرینی می کردند هم واقعا ترسناک و چندشناک میشد. 0 4 مجتبی بنیاسدی 1402/12/19 به نام خدا یادداشت گنامینوها قدر آدم را نمیدانند - مریم راهی، ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ گنامینوها نمیخواستند قصه را تمام کنم یکجورهایی نمیدانم چطور دربارهاش بنویسم. هم به دل مینشست و هم گاهی دلدل میکردم که نیمهکاره رهایش کنم. گاهی با طنزهای ریزش لبخند به لبم مینشست و گاهی از بیمزهگی میخواستم کتاب را ببندم. شاید اگر ابتدای رمان اسمی از «داستان نوجوان» آورده بود، هیچوقت از قفسه کتابخانه برنمیداشتم. ولی وقتی شروع کردم، هیچ نفهمیدم حرف حسابش چیست. به نویسنده اعتماد کردم. پیش رفتم. تا نزدیک صفحه هفتاد را به زحمت خواندم. اما گنامینوهایی که داشتند توی ذهنم تخم میگذاشتند را له کردم و از صفحه هفتاد تا دویست و سی و هفت را یک نفس خواندم. الآن احساس روشنی میکنم. با همسرم جر و بحث کردیم. وقتی برگشت باید از دلش دربیاورم. منِ صدونود سانتی که نباید مغلوب گنامینوهای پیزوری شوم! 0 2 منصوره مصطفی زاده 1403/1/6 یک جا خواندم کتابیست درباره شب قدر و مناسب نوجوانها. نسخه کاغذیاش را پیدا نکردم و الکترونیکش را خواندم. همان اول کار متوجه شدم این کتاب مشکل رده سنی دارد. طراحی شخصیتها متناسب با کودک دبستانی ست، فضای فانتزی برای نوجوان طراحی شده، و البته متن و توصیفات در دسته ترسناکِ بزرگسال طبقهبندی میشوند! نویسنده تلاش کرده گناهان را بر مبنای روایات تبدیل به یک تصویر فیزیکی بکند. مثلا ناسزاگویی، منجر به این میشود که گنامینوها (شیطانهای کوچک) زبان را بخورند و بدن برای جبران خوردگی زبان سلولهای مغز را جایگزین کند که این به مرور موجب بیخردی ناسزاگو میشود. به نظرتان زیادی وحشتناک نبود؟! شانس آوردیم از خیر توصیف مادی گناهانی مثل غیبت گذشته بود!! درنهایت برای نوجوانها توصیهاش نمیکنم. برای بزرگسالها هم چیزی مثل "گناهان کبیره" آیتلله دستغیب است، با چاشنی فانتزی و کمی طنز. 2 33