معرفی کتاب گودال آب اثر آدلائید هال مترجم فریدون رحیمی گودال آب آدلائید هال و 2 نفر دیگر 4.1 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 1 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000103514 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1395/11/26 توضیحات کتاب گودال آب، نویسنده آدلائید هال. لیستهای مرتبط به گودال آب عبدالله گیوه چی 1402/6/2 فلسفه برای کودکان 32 کتاب داستانهایی که از نظر ساختاری و محتوا مناسب استفاده در کلاسهای فلسفه برای کودکان (فبک) هستند. یعنی داستان این قابلیت را دارد که در ذهن کودکان ایجاد سوالات باز داستانی و سوالات باز زندگی بکند. در کلاس چالش برانگیز است و ایجاد بحث و تبادل نظر میکند. 🌱خودشناسی: پترا 🌱معرفتشناسی: اژدها بازی، کوه، یک چیز سیاه، شاید سیب باشد، گربه را دیدند، خفاش دیوانه، موریس موسه، هفت موش کور، قورباغه چاه نشین، گودال آب. 🌱جهانبینی (فلسفه خلقت): سلام! کسی اینجا نیست؟ 🌱فلسفه اخلاق: چه کسی قایق را غرق کرد؟ 🌱فلسفه زندگی: کارل و معنای زندگی، هربرت و هری 🌱فلسفه حقوق: صبح بخیر همسایه 🌱فلسفه هنر: هنر امیلی 🌱فلسفه ذهن: فصل پنجم از جادوگر سرزمین اُز (نجات هیزم شکن حلبی) 🌱مهارتها تفکر نقاد: دلیل آوری: من دلیل دارم، ... کامل میشود. به امید خدا. 0 70 نغمه رحیمیپور 1403/11/28 کتاب مناسب دوره اول دبستان 19 کتاب فهرستی از کتابهای پیشنهادی برای بچههای دوره اول دبستان. بعضی از کتابها فکریه و بعضی محتوای خوبی دارند. 1 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1402/6/12 این کتاب را میتوان سالها برای بچهها خواند و هربار و برای هر سنی جور تازهای تعریفش کرد و گفتگوی موثری شکلداد. گمانم حالا یا آبها آنقدر زلال نیستند یا آفتاب آنقدر بخشنده نیست و یا ما آنقدر اهل طبیعتگردی نیستیم که بتوانم برای کودکم از انعکاس چهره در آب بگویم. بعد از یک دور بلند خواندن و حسابی کیف کردن با تصاویر حیوانات و تمرین صداهایشان، خلاصهی تحریفشدهی ماجرا را با توضیح انعکاس صورتهایمان در آینه برایش تعریف کردم و لذت بردیم. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/4/17 کتاب "گودال آب" داستان کوتاهی است از حیواناتی که تصویر خودشان را در گودال آب میبینند و به اشتباه میافتند. این کتاب میتواند به صورت تعاملی برای کودک خوانده شود. گفتوگو پیرامون کتاب و تصاویر میتواند به مهارت حل مسئله کمک کند و موضوعاتی مثل انعکاس تصویر، صدای حیوانات و ... را به وادی بحث بکشاند. داستان مناسب گروه سنی "الف" میباشد. تصویرسازیهای کتاب توسط تصویرگر خوبی، پرویز کلانتری، ایجاد شده است. این کتاب مجدداً پس از سالها توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده است. 0 0