معرفی کتاب طلسم در نور شمع اثر سوفی کلورلی مترجم شهره نورصالحی

طلسم در نور شمع

سوفی کلورلی و 1 نفر دیگر
4.7

1399/5/25

شاگرد جدیدی به مدرسه ی روک وود آمده و اسکارلت و آیوی باید معمای جدیدی را حل کنند...دوقلو ها محو کارهای ابونی، دختر مرموز و جذاب روک وود که طرفداران زیادی دارد، شده اند: اما وقتی یک شوخی شب هالووین به شدت غلط از آب در می آید، این ابونی است که باید جواب پس بدهد. اسکارلت و آیوی زیاد مطمئن نیستند: این دختر خطرناک که نیست ، هست ؟ اما اگر ابونی مقصر نیست، پس چه کسی پشت این ماجراهاست؟

لیست‌های مرتبط به طلسم در نور شمع

نمایش همه
•آکانه•

•آکانه•

20 ساعت پیش

بادامکتابخانه نیمه شبمغازه جادویی

امتحانات‌با‌چاشنی‌ِلذّت👀💯

13 کتاب

لیست عجیبیه ولی بیاین صادق باشیم، وقتی امتحان داریم کتاب‌خوندن، فیلم و سریالِ جدید شروع کردن، بیشتر کیف نمیده؟ تا زمانی که بیکاریم و وقتمون آزاده؟! بنده در دوران امتحاناتِ سال آخرِ دبیرستان که همه به چشم دوره‌ای وحشتناک و عذاب‌آور بهش نگاه میکردن، خاطرات خوشی دارم چون اون موقع زمانی بود که من و دوست عزیزم(سارا خانوم) تازه یادمون میومد وقتِ خوندن کتابای نخونده‌ست! فکرشو بکنید تو اون زمان حساس سارای من با ذوق، کتابای اسکارلت‌وآیوی‌ش رو به ترتیب و هفته ای یک جلد تقدیمم میکرد تا با فشاری هرچه تمام‌تر به این دوران پایان بدیم😂منم کتاب میدادمااا ولی نه کتابی که ۶ تا جلد داشته باشه💀[ببینید من برای این قضیه نشستم کلی فکر کردم که این چه کاریه واقعا؟ فهمیدم زمانی که همراه درس همچین چاشنی‌ای اضافه می‌کردم زمان پرسرعت و بدجور لذت‌بخش می‌گذشت! بهرحال ما هم نوجوون بودیم و نیاز داشتیم زمانی رو برای دلِ خودمون اختصاص بدیم ⚠️ ولی مراقب باشین زمانی که انرژی زیادی دارین رو برای کتاب‌غیردرسی‌تون‌ نذارین، چون یکدفعه میبینین کتاب‌تون و خودتون تموم شدین ولی درساتون نه😬] پس این لیست از کتاباییه که در دوران شیرین امتحانات به اتمام رسوندم؛ قطعا آپدیت میشه.