معرفی کتاب مهربانی با خود اثر تیم دزموند مترجم پیمان رحیمی نژاد کتابعمومیروانشناسی مهربانی با خود تیم دزموند و 4 نفر دیگر 2.0 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 5 خواندهام 5 خواهم خواند 22 خرید از کتابفروشیها ناشر شمعدونی شابک 9786227044263 تعداد صفحات 156 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب مهربانی با خود، ویراستار بنفشه حمیده کردار. لیستهای مرتبط به مهربانی با خود هانیه 1402/5/16 کتاب هایی در باب خودشناسی 🌱 21 کتاب نزدیک یکسالی هست که تازه ضرورت خودشناسی متوجه شدم و فهمیدم که خیلی از گره ها و مشکلات زندگی من از عدم شناخت خودم و احساسات و افکارم هستش. اینجا یکسری کتابهایی که در موضوع خودشناسی هستند لیست کردم. امیدوارم به دردتون بخورن. شمام اگر کتاب ها و یا چیز های دیگه میشناسید که میتونه توی این حوزه کمک کنننده باشه حتما بگید. اگر تجربه دارید توی راه کشف خودتون خوشحال میشم که باهامون به اشتراک بزارید♡ 10 61 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مبیناحبیبی 1402/3/6 این کتاب اهمیت شفقت و مهربانی با خودمون رو روشن می کنه و در همین راستا تمرین هایی رو آورده تا علاوه بر مطالعه بتونیم مهربانی کردن با خودمون رو در زندگی روزمره عملی کنیم. 1 20 مهرناز اسماعیلی 1401/9/14 مهربانی با خود و یا دوست داشتن خود به عنوان یک اصل مهم برای مهربانی با دیگران و یک پیش نیاز همیشه مورد تاکید و توجه بوده است. وقتی فرد یاد بگیرد در همه شرایط با خودش مهربان باشد و در عین حال مسئولیت اشتباهاتش را شجاعانه بپذیرد و در گردنه های سخت، مراقب احساس ارزشمندی و خود دوست داری اش باشد که با سرزنش گری و انتقادهای بی جا آن ها را تضعیف نکند، قدم در مسیر مهربانی با خود و یا خود شفقتی گذاشته است. ( از متن کتاب ) 0 12 دریا 7 روز پیش این کتاب یکی از بهترین کتابا توی این زمینه بود. البته که طولش داده بود ولی از حرف فراتر رفته بود و تمرینای عملی داشت و ویسهایی که توی سایت شمعدونی میتونید گوش بدید. من حساسیت زیادی داشتم و بعد از گوش دادن چهار قسمتش، حسابی به هم ریختم. چیزی که توی کتاب هم پیشبینی شده بود... ولی پیشنهاد میکنم حتی اگه نمیخواید کتابو بخونید، از ویسهای مدیتیشنطورش امتحانی استفاده کنید. 0 1