معرفی کتاب بی احساس: داستان کوتاه اثر مینو مشیری کتابعمومیداستان بی احساس: داستان کوتاه مینو مشیری و 2 نفر دیگر 3.2 13 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 17 خواهم خواند 3 ناشر وال شابک 9786229750513 تعداد صفحات 44 تاریخ انتشار 1399/11/13 توضیحات کتاب بی احساس: داستان کوتاه، ویراستار علیرضا جاوید. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم 1403/11/12 یک جا خونده بودم که چقدر خوشبختیم کتابهایی با ترجمهی مینو مشیری میتونیم بخونیم. و این درستترین چیزیه که راجع به این مترجم و ترکیبش با پروست میشه گفت. 0 3 محمد سعید میرابیان 1404/2/1 مبتدی، کسالتبار، بیاحساس و بهاصطلاح عاشقانه... 0 3 سمیرا علیاصغری 1401/7/7 یک روایتِ خیلی کوتاهِ خطیِ نیمچه عاشقانهی به اصطلاح کلاسیک. حرفِ خاصی برای گفتن ندارد. خودِ پروست احتمالا تنش در گور لرزیده بعد از انتشارِ این داستانِ ابتداییش :)) به کارِ نوجوانها (۱۵سال به بالا) شاید بیاید یا برای شروعِ کتاب خواندن، چون سبک و ساده است. ولی یک گوشوارهی خیلی خوب دارد؛ قلب انسان نه یارای همیشه گریستن دارد و نه توان همیشه دوست داشتن. 0 3