معرفی کتاب سودای خوش اثر نیما قربانی کتابعمومیروانشناسیدربارهی روانشناسی سودای خوش نیما قربانی 4.5 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 8 خواهم خواند 14 ناشر بینش نو شابک 9786006454313 تعداد صفحات 272 تاریخ انتشار 1399/6/16 توضیحات کتاب سودای خوش، شاعر نیما قربانی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سمی 2 روز پیش بیتردید آداب عاشقی بر محور غلبه بر خودشیفتگی میچرخد.اما توصیههای اریک فروم نیاز به پیرایش دارد: نخست، تمرین عشقورزی صرفا با غلبه بر خودشیفتگی حاصل نمیشود، بلکه بر دگردیسی خودشیفتگی به عشق سالم و پخته نیز منوط است. دوم، خودشیفتگی یک مشخصه بنیادی من انسانی است و نمیتوان صرفا آن را به فقدان واقعبینی تقلیل داد. سوم، اصولی که فروم از انها سخن میگوید چنان کلیت دارد و درست است که نمیتوان آنها را مستقیما و اختصاصا به مهرورزی و تمرین آن اختصاص داد. بیتردید انضباط، تمرکز، شجاعت، ایمان و فعال بودن از آداب عشقورزی نیز هستند. چهارم ادب، سپاس، آینه خودشناسی بودن، پویایی رو به معشوقههای فراتر، و شفقت به معشوقهای فروتر نیز مواردیاند که تمرین عشق تابع آنهاست. 0 0