دستهبندی عمومیروانشناسیدربارهی روانشناسی دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.3 16 تئوری انتخاب مصور مهدی اسکندری 4.1 9 ارتباط بدون خشونت: زبان زندگی مارشال بی. روزنبرگ 4.3 13 چهار اثر از فلورانس اسکاول شین 2.9 9 ایده عالی مستدام: چگونه ایده های ماندگار بسازیم؟ دن هیث 4.3 6 بازیکن تیمی ایدئال: تشخیص و پرورش سه فضیلت بنیادین پاتریک لنچیونی 4.5 6 گربه راهنمای ما استفان گارنیه 3.4 10 Creative Confidence: Unleashing the Creative Potential Within Us All تام کلی 4.4 5 بازیها: روانشناسی روابط انسانی اریک برن 4.0 4 رازهای روانشناسی تاریک ویلیام کوپر 3.7 3 طرح بازاریابی کسب و کارهای کوچک آلن دیب 4.8 4 پروژه شادی گریچن رابین 3.8 5 مصائب عشق = The sorrows of love موسسه مدرسه زندگی 3.4 9 وضعیت آخر (من خوب هستم - شما خوب هستید) تامس آنتونی هریس 4.0 3 سیلی واقعیت: چگونه می توان هنگام مواجهه با سختی های زندگی، رضایت مند بود راس هریس 4.0 4 ماندن در وضعیت آخر امی بیورک هریس 4.0 1 مورتالیته و جیغ سیاه: روزنوشت های یک رزیدنت زنان زویا طاوسیان 3.9 8 قصه های شب برای مدیران هنری مینتزبرگ 3.9 2 مدیریت پروژه برای غیر مدیر پروژه سوزت بلیکمور 4.2 7 روابط از دست رفته (عامل اصلی افسردگی و اضطراب و راهکارهای غیر منتظره) جوهان هری 4.1 3