سیاحت شرق، یا، زندگینامه آقانجفی قوچانی

سیاحت شرق، یا، زندگینامه آقانجفی قوچانی

سیاحت شرق، یا، زندگینامه آقانجفی قوچانی

4.2
8 نفر |
5 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

13

خواهم خواند

10

شابک
9789640001929
تعداد صفحات
696
تاریخ انتشار
1393/6/4

توضیحات

کتاب سیاحت شرق، یا، زندگینامه آقانجفی قوچانی، مصحح رمضانعلی شاکری.

لیست‌های مرتبط به سیاحت شرق، یا، زندگینامه آقانجفی قوچانی

یادداشت‌ها

          خواندن کتاب درمورد علما و فهمیدن حالات اونها از زبان نویسنده ای که اون عالم رو نه دیده و نه تصور دقیقی از اون عالم داره ، سخته! خیلی هم سخته! از این نظر این کتاب این دغدغه و معضل رو حل کرده چرا که نویسنده خود آقا نجفی قوچانی است. متن بسیار روان و دور از تکلف، همراه با چاشنی طنز و بسیار آموزنده هست. بخوانید و لذت ببرید😉
توصیه رهبری به خواندن سیاحت شرق:
«این کتاب زندگی مرحوم آقانجفی قوچانی که به اسم سیاحت شرق منتشر شده خیلی چیز جالبی است. من به برادران و خواهران توصیه می‌کنم کتاب را بخوانند. خود مرحوم آقا نجفی یک شخصیت بسیار ممتازی بوده، یک انسان معنوی بوده. مرحوم شهید مطهری ایشان را دیده بود در قم. و به من می‌گفت ایشان اهل مکاشفه و اهل معنا بودند.

کتاب دیگری ایشان دارد به نام سیاحت غرب که در احوال عالم برزخ و پس از مرگ نوشته شده به شکل داستانی. مرحوم مطهری می‌گفتند من احتمال قوی می‌دهم که اینها مکاشفات این مرحوم هست، که به این شکل در کتاب سیاحت غرب آن را ثبت کرده. یک چنین شخصیتی.

آن‌جا منعکس است، که طلبه چه‌جوری درس می‌خواند و چه‌جوری تلاش می‌کند و چه‌جور پای درس استاد می‌رود، و استاد را انتخاب می‌کند و چه‌جور عبادت می‌کند و چه‌جور گرسنگی می‌کشد، البته زمان آقانجفی با حالا یک مقداری فرق می‌کند، و ما نمی‌گوئیم صد در صد آنجور است، نه، خیلی چیزها هست که زمان مرحوم آقا نجفی نبود و خوب هست، امروز، هست. بهتر از آن هم هست. آن روز طلبه‌ها جهاد در راه خدا و مبارزه‌ی در راه خدا را مثل امروز بلد نبودند و حضور در میدانهای خطر را. و همّتهای اینچنین بلند که ناظر به اداره‌ی دنیای اسلام است و حاکمیت اسلام در کل دنیای بشریت. از آن طرف هم البته تجرد و غنای نفس طلبه‌های آن روز شاید بیشتر بود. توجهاتشان یک مقداری بیشتر بود. طبعاً جلوه‌های زندگی صنعتی یک تأثیراتی می‌گذارد روی روحها و فکرها. اما عبادت دانستن درس و به عنوان یک کار عبادی یک وظیفه‌ی شرعی و الهی درس خواندن، این یک چیز فوق‌العاده مهمی در حوزه‌های علمیه هنوز هم هست.»
        

4