اولین سفر تیلی به کتاب کودک۹ تا ۱۲ سال اولین سفر تیلی به کتاب آن جیمز و 3 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222740498 تعداد صفحات 268 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب اولین سفر تیلی به کتاب، مترجم لعیا سپهر. لیستهای مرتبط به اولین سفر تیلی به کتاب megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 کتابهایی که پاییز ۱۴۰۲ خریدم " pt 1" 19 کتاب خب... یجورایی من پاییز پول و کتاب زیادی گیرم میاد تولدم توی مهر عه پس این عادیه.پس هر چیزی که بهم میدن رو نمیخوام و بجاش پولشونو میگیرم و منم باهاشون فقط کتاب میخرم از اونجایی که کمی پس انداز کردم و میتونم بازم کتاب بخرم ، یه پارت دوم هم درست میکنم و اینا کتابایی ان که من خریدمم شروع میکنم به خوندنشون و اگه خواستید میتونین بعدها نظرمو راجب هر کتابی بدونیدد *پ.ن: کتاب "در جستجوی خوش بختی "که همون جلد چهارم مدرسه افسانه ای یا خوب های بد بدهای خوب عه رو هم خریدم ولی تو بهخوان نبود.. ^_^ 0 23 یادداشتها محبوبترین جدید ترین megan/ دیگه حوصله نداره هر کتابی میخونه بیاد اینجا👍🏻 1402/8/18 کتاب خیلی منحصر به فرد و خاصی بود که به شدت باهاش همزاد پنداری میکردمم همیشه توی ذهن و خیالم با تله پاتی با شخصیت های موردعلاقم حرف میزنم و حس میکنم که اونا هم باهامن و خب بقیه فکر میکردن که خُل شدم_راستش شاید خودمم این حسو داشتم ولی وقتی این کتاب رو خوندم فهمیدم که تنها کسی نیستم که این کارو میکنه.به سفر توی کتابا میگن کتاب گردی.کلمه جدیدی که باید به جای خیال پردازی ازش استفاده کنیم. ولی میدونین چی ذهنمو مشغول کرده؟اینکه واقعا کتاب گردی ممکن باشه!میدونم یکم غیر منطقی به نظر میاد اما تیلی تونست.خب شاید منم بتونم!کی میدونه؟! حتی اگه واقعا نتونم توی کتابا باشم، من بازم توی ذهنم کتاب گردی میکنم_تا وقتی که پیر بشم و به عالم ارواح بپیوندم! 0 11