ولگردهای دارما عمومیداستان ولگردهای دارما جک کروک و 1 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر روزنه شابک 9789643344313 تعداد صفحات 312 تاریخ انتشار 1395/6/9 توضیحات کتاب ولگردهای دارما، مترجم فرید قدمی. نسل بیت داستان فلسفی ادبیات کلاسیک ادبیات آمریکا فهرست برترین رمان های کلیددار دهه 1950 میلادی ادبیات اگزیستانسیالیسم داستان ماجرایی فهرست برترین کتاب های اگزیستانسیالیسم بریدۀ کتابهای مرتبط به ولگردهای دارما صَعوِه ولگردهای دارما جک کروک 4.0 1 صفحۀ 100 واقعا چی می تونه جدی تر از دنبال کردن رد یه گوزن تا لب آب باشه؟ 0 2 صَعوِه ولگردهای دارما جک کروک 4.0 1 صفحۀ 108 «...تصورش رو بکن که دنیا پر از آواره های کوله به دوشه، ولگرد های دارمایی که دست رد می زنن به سینه این خواست عمومی که تولید رو مصرف کنن و بنابراین مجبور شن واسه به دست آوردن امتیاز مصرف کار کنن؛ واسه اون آشغالایی که واقعا هیچ احتیاجی بهشون نیست...» 0 0 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین صَعوِه 1402/6/5 این کتاب منو کشت! بالاخره بعد از دو ماه تمومش کردم. تو این مدت همش با خودم کلنجار می رفتم که چرا یه کله نمی خونمش که تموم شه؟ و امروز بالاخره حس می کنم اتم شکافتم! چرا؟ نه به خاطر اینکه کتاب دوست داشتنی نیست(که هست) چون زیادی فرای زندگی منه و در عین حال تنیده باهاش. جاهایی از کتاب کاملا به مقدار تخیلتون بستگی داره و جاهایی هم کتاب کاملا آمریکایی می شه. به عنوان اولین تجربه از نسل بیت؛ حسم متوسط بود؛ اما خوندنش رو بهتون زمانی پیشنهاد می دم که حس می کنین زندگی واقعا هیچی جز هیچی نیست؛ یا اتفاقا برعکس! 0 0