معرفی کتاب Something Else اثر کاترین کیو کتابکودک۷ تا ۹ سال Something Else کاترین کیو 4.1 25 نفر | 9 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 7 خواندهام 43 خواهم خواند 21 ناشر شابک 9781572555631 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار _ توضیحات Something Else tries to be like everyone else. But everything he does shows how different he is. Then one night, Something shows up. Has Something Else finally met someone just like himself? Full color. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد 1401/6/7 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. خوب هست برای کودکان و نوجوانان پیشنهاد میدم😗👍 0 4 فاطمه نجار 1400/12/15 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. هر کس خصوصیات و عادت های منحصر به فردی داره که گاه هماهنگ با اکثریت هستن و گاه ناهماهنگ و حتی در خلاف جهت . مساله ی مهم در روابط اجتماعی پذیرش تفاوت های دیگران ست . اگر متوجه باشیم تفاوت ها مانعی بر سر دوستی ها نیست و اینکه لزومی به تغییر یکدیگر نداریم ؛ مسلما جامعه ی بهتر و سالمتری خواهیم داشت . این مساله رو باید از کودکی به بچه ها بیاموزیم و کتاب " یک چیز دیگر " از کاترین کیو یکی از کتابهای عالی برای آموزش این موضوعه . کتاب رو کریس ریدل خیلی خوب تصویرگری کردن و نسرین وکیلی ترجمه .چاپ انتشارات میچکا ست و چندین مرتبه تجدید چاپ شده است . 0 4 سارا عرفانی 1403/7/8 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. کتابی که ارزش داره برای بچه ها بخونیم و به اونها یاد می ده که لازم نیست همه مون مثل هم باشیم. ممکنه متفاوت باشیم ولی مفید و باارزش باشیم. 0 8 زهرا عشقی مُعز 1402/10/25 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. تصویرگری تخیلی. درباره تفاوت ها، متفاوت بودن ، تنها ماندن در اثر تفاوت. 0 3 مهشاد حمزهلو 1403/9/27 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. یک چیز دیگر یاد میدهد که تفاوتها دوست داشتنی هستند و نشان میدهد که تبعیض و طرد کردن افراد به خاطر منحصر به فرد بودنشان تنها ما را از دوستانی محروم میکند که میتوانستند عینک جدیدی از آنچه نمیشناختیم را بر چشمانمان بگذارند. 0 1 فاطمه شاهواری 1403/10/15 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. بعد از مدتها کتاب کودک خوندم واین کتاب رو به عشق کریس ریدل عزیز انتخابش کردم. قشنگ بود درباره پذیرش، تفاوتها، دوستی و محبت بود. 0 4 فهیمه . مؤذن 1402/1/6 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. باید به خودمون و بچه ها یاد بدیم که متفاوت بودن چیز بدی نیست و نباید داشتن تفاوت با بقیه باعث ترد شدت بشه ، با وجود تفاوت هم میشه دوستانی داشت و هر کاری رو انجام داد متفاوت بودن هم زیباست و باید دیده بشه 1 7 میم صالحی فر 1403/3/29 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. کتابی که درش به خاطر تفاوتها، طرد شدن از عدهای و همراه شدن با فرد متفاوت دیگری ایجاد میشه. شخصیتها فانتزی هستند اما اتفاقات مشابه دنیای دوستی بچهها 0 1 نرجس تسلیمیان 1402/4/25 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. آنها با هم فرق داشتند ولی باهم کنار آمدند... چیزی که این روزها لازمه به بچههامون یاد بدیم. 0 0