ریگ جن عمومیداستانایران ریگ جن مهدی زارع و 1 نفر دیگر 2.6 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 2 ناشر موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب شابک 9786226936200 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب ریگ جن، ویراستار ندا ابن علی. لیستهای مرتبط به ریگ جن علی عقیلی نسب داستانهای معمایی_جنایی(پلیسی_کارآگاهی) مدرن 28 کتاب این لیست خلاصهای از مصاحبه مسعود بربر و محمد قائمخانی با موضوع ادبیات معمایی مدرن است مسعود بربر تاریخچه مختصر ادبیات معمایی را اینچنین میگوید: از اوایل قرن نوزدهم هافمن و ادگار آلنپو آغازگر داستان معمایی به معنای امروزی بودند و بعدا کانن دویل با خلق شرلوک هولمز و آگاتا کریستی با خلق پوآرو و مارپل ادامه دهنده این مسیر بودند. این داستانها که امروزه مخاطبان داستان میتوانند اشکالات منطقیشان را به راحتی متوجه شوند، در آن زمان اینقدر اهمیت معمایی نداشته و بیشتر جنبه سرگرمی داشتند. اما با مدرن شدن داستان، توجه داستان به درون آدمی بیشتر شد. در داستانهای معمایی کلاسیک شخصیت پردازی به اندازه جذاب کردن کارآگاه بوده نه بیشتر. همین عامل باعث پس زده شدن و به حاشیه رفتن ادبیات معمایی شد و همه نسبت به این ژانر نگاه عامه پسند بودن داشتند. این اتفاق باعث توجه نویسندگان ادبیات معمایی به شخصیت شد. شخصیت را بر سر بزنگاهها قرار داده و موقعیت وجودی انسان در هستی را در قالب اثر معمایی جنایی مورد توجه قرار دادند. اینجا است که ژانر نووار به وجود آمد. سپس مسعود بربر به معرفی چند کتاب معمایی و چند نویسنده معمایینویس میپردازد: نویسندهها: ریمون چندلر پاتریشیا های_اسمیت هنینگ مانکل پاتریک مودیانو کتابها: معمای آقای ریپلی فیل در تاریکی سین مثل سودابه فراموش نکن که خواهی مرد بیمار خاموش(یا نقاش سکوت) لینک مصاحبه محمد قائم خانی با مسعود بربر: https://www.aparat.com/v/ljnze پ.ن: چهار اثر ایرانی دیگر به عنوان پک معمایی شهرستان ادب را مسعود بربر معرفی کرد. یکی از دوستان مورد اعتمادم در حیطه داستان، کتاب روز داوریاش را خواند و گفت کتاب خوبی نیست. اما ریگ جن را مطالعه کردم و متوجه شدم کتاب خوبی است. اگر نسبت به دو اثر دیگر کنجکاو هستید و نمیخواهید کل این مصاحبه را ببینید آن دو کتاب اینهایند: محرمانه میلان متولد زمستان بعد از مطالعه در مورد اینکه در این لیست بگذارمشان یا نه تصمیم میگیرم پ.ن۲: امیدوارم خودم با مطالعه بیشتر آثار معمایی به زودی چند کتاب به این لیست اضافه کنم.(اگر اضافه شوند از کتابهای هفده به بعد کتابهاییاند که خودم اضافه کردم و شانزده کتاب اول بر اساس معرفی مسعود بربر است.) 0 73 جایزه ادبی پرانتز لیست نهایی کتابهای سال اول جایزه ادبی پرانتز 57 کتاب پس از پایان مهلت فراخوان کتابها، در مجموع حدود ۶۰ اثر از ۱۵ ناشر به دبیرخانه پرانتز رسید. به تفکیک، ۲۶ کتاب در بخش کتابِ اولِ نویسنده، ۱۸ کتاب در بخش جوان (یانگ ادالت) و ۱۷ کتاب در بخش کتاب بزرگسال، دارای شرایط حضور در لیست نهایی بودند. 5 85 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مهدی شکرگزار 1402/4/3 یک رمان کوتاه با تم جنایی و معمایی. خوشخوان بود و سریع خوانده شد. فضای وهم آلود داستان به کمک محتوا و داستان آمده. جوانی خوشی زده زیر دلش و میخواهد سرگرمی برای خودش دست و پا کند. اما این سرگرمی کم کم ترسناک و خطرناک میشود. درست مثل بیابان ریگ جن که همه را در خود میکشد و چیزی زنده نمیماند. داستان را لابهلای وهم و خیال جوان کم کم میفهمیم. وهم و خیالی که همه چیز را نابود کرده. 0 0 فهیمه . مؤذن 1402/2/22 یک داستان کوتاه نیمه جنایی ساده بود ، که پیچیدگی خاصی نداشت و روان خوان بود . من در یک روز خوندم ش . ویراست خوبی نداشت . و بعد از قلم محمود دولت آبادی ، دومین نویسنده ی فارسی بود که خوانش کتاب شون برام تجربه شد . برای گذران وقت ، خوندنش بد نیست ، جذابیت خاصی نداشت ولی داستان کشش داشت و برای فهمیدن ادامه ی داستان هم که شده دوست داشتی ادامه بدی ش . 0 14