معرفی کتاب جزیره درختان گمشده: رمان اثر الیف شفق مترجم علی سلامی

3.9

ناشر
نون
1401/1/2

کتاب جزیره درختان گمشده: رمان، نویسنده الیف شفق.

لیست‌های مرتبط به جزیره درختان گمشده: رمان

نمایش همه
آراس

آراس

دیروز

کارگاه سفالگری سویوآنی شرلی در گرین گیبلزجزیره درختان گمشده: رمان

کتاب های تابستون🏖️🍧🍉🍭📚

8 کتاب

کل کتاب های تابستونم😍📚🌿 داخل این لیست کتابایی که شروع و تمامشون کردم؛ کتاب هایی که ادامه دادمشون؛ و کتاب هایی که شروع کردم و ادامشون مونده برای پاییز قرار میدم😍 تمام شده ها📚🍹🩴 ۱)بی پروا: یه دنیای جدید فانتزی با کلی اتفاقات به یاد موندنی بود💜 ۲)شب های روشن: یه دنیای پر از آرایه های زیبا و یه درس بزرگ انتهای کتاب🩵 ۳)تصادف:کتاب صوتی ای با انتهایی جدید از فریدا🩷 ۴) کارگاه سفالگری سویو: یه دنیای آروم و لطیف با کلی رسپیِ خوشمزه ی گرم و سرد مناسب تابستون و پاییز🧡 ۵) سمفونی مردگان: یه دنیای تلخ و غمگین با حس سبک شدن انتهای کتاب💚 شروع شده هایی که مقداری ازشون مونده و باید پاییز ادامشون بدم🍁🧋🎃🪾📻📚 ۶)آنی شرلی: دهکده ی زیبا و گوگولیه گرین گیبلز با تمام فراز و نشیب های قشنگ💛 ۷) دسته ی چهارم: یه دانشگاه خفن همراه کلی اژدهای با معرفت و دختر و پسرای جسور و ادامه دهنده🩶 ۸)جزیره ی درختان گمشده: دنیای ارتباط گرفتن و بیشتر اهمیت دادن به پیرامونمون همراه با یه درخت انجیر کهن سال ؛ اما امروزی♥️ خیلی خوشحالم که به این هشتا دنیای جدید سفر کردم؛ انتخاب های بسیار بسیار متفاوت با تجربه های جدیدبودن و بسی راضیم که هر کدوم رو ورق زدم😍 و همشون باعث شد یا دلم بخواد سریع جلد های بعدی مجموعه رو بخونم و یا باعث شد از اون نویسنده بازم توی لیستم کتاب قرار بدم و بخونم🥹😍 اینقدر همه رو دوست دارم که نمیتونم انتخاب کنم کدومشون از همه خفن تر بوده😁😂 جزیره ی درختان گمشده و انشرلی و کارگاه سفالگری سویو باعث شدن از تک تک ثانیه های زندگیم با کوچک ترین چیزها عشق و حال کنم و بیشتر به پیرامونم ارزش و بها بدم🥲👀 سمفونی مردگان و شب های روشن باعث شد بغض کنم🥹 بی پروا و دسته ی چهارم باعث شد از دنیای طبیعی ساعت ها فاصله بگیرم😍 تصادف هم باعث شد باز به هیچکی اعتماد نکنم😂