لیستهای کتاب Mahshid لیست منتشر کرد. 1404/1/3 لیست خرید نمایشگاه کتاب 13 کتاب کتاب هایی که از نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۴ میخوام بخرم. 0 4 شکیلا دلیر لیست منتشر کرد. 1403/12/26 عیدی کتاب 10 کتاب منم یه لیست عیدی کتاب که کاشکی عیدی بگیرم . 13 5 زهرا لیست منتشر کرد. 1403/1/21 بهترین هایی که خواندم. 14 کتاب این کتاب ها بیشتر بر اساس اون دنیایی که با خوندنشون برام ساختن تو این لیستن و نه بر اساس یک سنجش منطقی. 0 5 سپیده ناصریان لیست منتشر کرد. 1403/12/20 ۱۰ کتاب در ۱۴۰۴ 10 کتاب مطالعه ی یونگ رو باید شروع کنم بینوایان و شیاطین رو سالی که گذشت مجبورا نصفه رها کردم ... کمی روانشناسی کمی فلسفه و البته که ادبیات... 0 1 زهرا لیست منتشر کرد. 1403/11/23 روانشناسی اما غیر زرد 16 کتاب کتابهای حوزه روانشناسی که ارزش خوندن دارن. کتاب های اول لیست عامیانهتر و هر چه به سمت پایین میره تخصصیتر میشن. 0 8 آتن لیست منتشر کرد. 1403/10/8 کتابهای روانشناسی (علمی) 12 کتاب این کتاب ها برای آگاهی از دانش روانشناسی و یادگیری پایه های روانشناسی میتونه مفید واقع بشه. درواقع این دسته از کتابها رو نمیتونیم به عنوان جایگزینی برای تراپی درنظر بگیریم اما برای آگاهی فردی از نحوه پردازش ذهن و علوم رفتاری این کتاب ها میتونن تاثیر مثبت داشته باشند. (لیست به مرور تکمیل میشود) 0 8 فاطمه لیست منتشر کرد. 1403/9/24 کتابهای روانشناسی خوبی که خوندم. 10 کتاب اگه مثل من دانشجو این رشته هستین یا به خوندن کتابهای حوزه روانشناسی علاقه دارید میتونید از این لیست استفاده کنید🤍 2 2 مبیناحبیبی لیست منتشر کرد. 1402/4/26 بهترین های یالوم 4 کتاب من این کتاب هارو نسبت به بقیه ی کتاب هاشون بیشتر دوست داشتم.(بنظرم همجامع تر و علمی تر بودن و هم انسجام بیشتری داشتن، البته شدم آنکه هستم خاطرات زندگیشونه ). 0 31 افرا حامدزاده لیست منتشر کرد. 1402/2/17 کتابهای روانشناسی غیرزرد 12 کتاب مطالعه این کتابها برای همه علاقهمندان به «روانشناسی غیر زرد» جذاب است. 4 47