لیستهای کتاب آرام لیست منتشر کرد. 1402/7/26 کتابای موردعلاقهام 9 کتاب همون که خوندی 0 12 ریحانه مدنی لیست منتشر کرد. 1401/9/26 (با تموم وجود، بغلشون کن.) 18 کتاب کتابایی که به نظرم با خوندنشون میتونیم دور از دغدغه های روزمره زندگی، تو دنیای رنگارنگ، جادویی و بدون زمانشون غرق بشیم.❤ 0 44 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 ادبیات کلاسیک | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 10 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های ادبیات کلاسیک که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 16 shadab لیست منتشر کرد. 1402/11/10 خیلی دلم میخواد بخونم 18 کتاب تا قبل مرگ کاش بشه بخونم 3 61 سروش علینژاد لیست منتشر کرد. 1402/9/27 کلاسیکهایی که باید خواند! 37 کتاب در این لیست رمانهای کلاسیک ادبیات جهان را قرار دادهام. آثاری که بیشتر مربوط به قرن ۱۹ است و استخوانبندی رمانهای کلاسیک محسوب میشود. 10 74 بهخوان لیست منتشر کرد. 1401/11/5 قبل از مردن بخوانید 64 کتاب فهرستهای پیشنهادی «قبل از مردن بخوانید» متعدد و متنوعاند. بعضیهایشان انقدر مفصلاند که واقعاً به عمرمان قد نمیدهند: مثل فهرست 1001 تایی، اما بعضیها مختصرتر و در نتیجه شدنی هستند. بارنز و نوبل که بزرگترین فروشگاه زنجیرهای کتاب در دنیاست، یک فهرست50تایی از کتابهایی که باید قبل از مردن بخوانید دارد که اینها هستند: (از آنجایی که بعضی کتابها چند جلدی هستند، یا در چند جلد ترجمه و منتشر شدهاند، تعداد کتابهای لیست از 50 تجاوز کرده است) 6 149 معصومه توکلی لیست منتشر کرد. 1402/2/19 ادبیات کلاسیک | پشنهادهایی برای نمایشگاه 10 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه کتاب 0 12 سجاد نجاتی لیست منتشر کرد. 1402/1/16 کتابهای خوبی که در سال ۱۴۰۱ مطالعه کردم 22 کتاب سعی کردم کتابها رو به ترتیب اولویت قرار بدم. 3 78