لیستهای کتاب mahtab لیست منتشر کرد. 1404/4/21 کتابهایی از نویسندههای زن ایرانی 16 کتاب این کتابها، زناند. نه فقط به خاطر نویسندهشان، بلکه بهخاطر چیزی در جانشان که فقط زنها میفهمند. 0 2 نجمه صافدل لیست منتشر کرد. 1404/4/12 از 📚"زن محورِ" ایرانی 16 کتاب لطفا شما هم درصورت تمایل، کتابهای زن محور ایرانی که خوندید و میشناسید رو کامنت کنید تا به لیست اضافه کنم 🙏💐 0 6 hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/3/31 🟤 رمان های فارسی (۲) 100 کتاب رمانهای برتر سالهای اخیر ایران 0 1 солнце; لیست منتشر کرد. 1404/2/18 کتاب های ایرانی(۲)؛ 53 کتاب شاید با کمی تاخیر؛ اما سال جدید سال شروع چیز های جدید است.پس امسال به خودمان قول بدهیم که بیشتر از ادبیات کشور خودمان کتاب بخوانیم و آستین هایمان را بالا بزنیم برای نقد کردنشان،زیرا که هر انتقاد مفید باعث رشد ما در این عرصه می شود. پی نوشت:شما چه کتاب های دیگه میشناسید؟این پایین بهم معرفی کنید.☄️🎀 11 43 فرناز قزلباش لیست منتشر کرد. 1402/8/8 کتاب هایی برای زنان 9 کتاب کتاب هایی با فضا و حال و هوای زنانه 0 16 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. 1402/2/17 داستانهای نویسندگان زن معاصر ایرانی 17 کتاب شماری از شناختهشدهترین آثار نویسندگان زن ایرانی معاصر 3 107