لیستهای کتاب hedgehog لیست منتشر کرد. 3 روز پیش 🔰 ادبیات فرانسه 86 کتاب ... 0 8 زهرا یحیوی لیست منتشر کرد. 1404/3/31 ردپای یونان و روم باستان بر کتابخانه من ✨️ 5 کتاب به ادبیات یونان و روم علاقه وافری دارم و هر چه زمان در گذر است این علاقه بیشتر میشود. پس جای لیستی با این موضوع را در این جا خالی دیدم و امیدوارم روز به روز بتوانم به این لیست بیافزایم... 0 2 آبیِکبود لیست منتشر کرد. 1404/2/9 آثار سارتر 20 کتاب با توجه به تیکههای معروفی که از کتابهای ایشون شنیدم و چون ایشون هم یک فیلسوفن و بنظرم نیازه امسال بیشتر راجب فیلسوفا مطالعه داشته باشم، میخوام لیستی از آثارش تهیه کنم که در سال جدید بخونمشون . اگر کسی هست که به این آثار علاقهمنده خوشحال میشم بیاد که باهم شروع کنیم 4 40 زهرا یحیوی لیست منتشر کرد. 1404/2/6 نمایشنامه ها 6 کتاب در این لیست نمایشنامه هایی که خوانده ام قرار داده میشود. 0 1 میلاد لیست منتشر کرد. 1403/10/22 نمایشنامه های ابزورد 9 کتاب ... 1 123 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/2/30 فلسفی های مورد علاقم 25 کتاب رمان ها و نمایشنامههای فلسفی که هر روز به ذهنم میان. 2 37 مهدی اسماعیلی لیست منتشر کرد. 1402/1/4 خوانده شدههای ۱۴۰۲ 29 کتاب لیست کتابهای مطالعه شده در سال ۱۴۰۲ 0 31