لیستهای کتاب رازیــــل؛🍋 لیست منتشر کرد. 1404/5/5 هیجان خونِت افتاده؟📛 8 کتاب کتابایی که از دستت نمیوفته تا کامل نخوندیش!🌿 0 5 مهدی کازرانی لیست منتشر کرد. 1404/4/30 حداد پور جهرمی 5 کتاب کتاب های امنیتی 0 2 فاطمه رحمانی لیست منتشر کرد. 1404/4/15 در ۱۴۰۴ چه میگذرد؟ 25 کتاب کتاب هایی که امسال سهمم شده 0 3 بحر📿🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1404/4/1 پرونده های اقای جهرمی 3 کتاب این سه تا کتاب از جذابترین پرونده های اقای جهرمی هستند که واقعا فوق العاده اند برای کسانی که به رمان های اکشن طور هم علاقه مند هستند میتونه پیشنهاد مناسبی باشه 0 3 ‹ خیال › لیست منتشر کرد. 1404/3/11 رمان و مستند امنیتی 25 کتاب برای اون دسته از افرادی که علاقه به مطالعه در بحثهای اطلاعاتی-امنیتی دارن. 0 19 علی فلاح لیست منتشر کرد. 1404/2/26 بهشت جناییخوان ها 10 کتاب در این لیست کتاب های خوبی با ژانر، جنایی،کارآگاهی و نوآر معرفی شدند. سعی میکنم لیست آپدیت باشه🙃 0 9 مجید فیروزی لیست منتشر کرد. 1404/2/8 خونده های 1404 11 کتاب به امید شکستن رکورد قبلی (29 کتاب در سال) لیست به روز میشه 0 4 خانومشکلات! لیست منتشر کرد. 1404/1/11 کتاب های ۴۰۴ 17 کتاب کتاب های خوانده شده در ۱۴۰۴ *این لیست در حال بروز شدنه *به امید یه سال پر از کتاب🫠✨ 0 8 زهرا قربانی قِلِجلو لیست منتشر کرد. 1403/12/3 خوانده های ۱۴۰۳🌷 64 کتاب این کتاب ها چه مفید چه بی فایده و کم محتوا امسال خوانده شد☕ با بعضی به معنای واقعی کلمه زندگی کردم و اشک ریختم و با بعضی شاید وقت خود را تلف کردم به هر جهت هیچگاه مطالعه خالی از لطف نیست...:-) 4 17 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ لیست منتشر کرد. 1403/6/23 هیجان میخوای؟ 11 کتاب کتاب هایی که از نظرم در عین هیجان، مطالب مفیدی براتون داره و اون رو برای شما تبیین میکنه شامل: این لیست همه اثر نویسنده محمدرضا حداد پور جهرمی می باشد. 0 17 زینب شرقی لیست منتشر کرد. 1403/5/26 نخواندنیها 11 کتاب نخونیمشون!🙂↔️ (بیشتر یادم بیاد اضافه میکنم) (از چندجلدیها فقط جلد اولشون اینجا هستن) 8 6 حمیدرضا یاسمی لیست منتشر کرد. 1402/8/14 رمانهای جذاب امنیتی 28 کتاب شاید دوست داشته باشید یه رمان مهیج پر از تعقیب و گریز و موقعیت های حساس و نفس گیر بخونید من به شخصه خیلی به این رمان ها علاقه مندم چون به زندگیم هیجان میبخشه و خیلی وقتا یه شبه این کتابایی که تو این لیست براتون قرار دادم رو خوندم ، دوست دارم شما هم با این کتابا آشنا بشید تا شاید اگه زندگیتون یه زمانی یکنواخت شد یه سری بهشون بزنید. 1 27 سیده زینب حیدری لیست منتشر کرد. 1402/4/11 امنیتی 8 کتاب کتاب هایی که بهمون نشون میده برای امنیتی که داریم چه انسان هایی چه تلاش ها و فداکاری هایی کردن... 0 12 کتابفروشی اینترنتی شائق لیست منتشر کرد. 1402/3/30 کتاب های امنیتی 5 کتاب خوندن کتابای امنیتی واقعا واجبه،مشکلات زیادی کشور عزیزمونو تهدید می کنه با این کتابا با گوشه ای از اونها آشنا میشیم 0 5 حامد کیایی لیست منتشر کرد. 1402/1/31 خوبه که بخونید 6 کتاب کتابهایی که واقعا دوستشون دارم و قلم خوب و گیراییم دارن 1 8 Abohichkas لیست منتشر کرد. 1402/1/18 بهترین های جهرمی 4 کتاب بهترین رمان های محمدرضا حدادپور جهرمی به ترتیب... 2 6 حمیدرضا ملازاده لیست منتشر کرد. 1401/8/19 کتاب های امنیتی 5 کتاب کتاب های استاد حدادپور جهرمی که مجموعه پرونده های امنیتی کشور را به کتاب تبدیل کرد 0 8