لیستهای کتاب Sarina🧚♀️✨️ لیست منتشر کرد. 1403/8/10 لیست بهترین عاشقانه ها 9 کتاب این کتاب ها جزو بهترین عاشقانه هایی بود که خوندم و پر از حس خوب و قشنگه حتما بخونید پر از حس خوب، هیجان و عشق🧚♀️✨️ 0 6 سیده حُسنا لیست منتشر کرد. 1403/5/22 خوانده شده های صفر سه :🌱) 32 کتاب انگیزهای برای بیشتر خواندن و رقابت با خودم 🤍🌙 0 8 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/20 به زودی زود بعد نمایشگاه میخونمتون/میگیرمتون 100 کتاب خب خب اینا کتاب هایی هستن که قصد ندارم به ناشرشون سر بزنم یا فعلا بگیرمشون هرچند که قراره به ناشر هایی سر بزنم و فقط ازشون یه کتاب بگیرم و خب بازم برای بعضی دودلم مجبور شدم حذفشون کنم تا چیزهای دیگه ای بگیرم بعضی هم سو سو ان و شاید بعدا بزنمشون تو لیست البته میتونم جزو گزینش هام هم بزارمشون ولی میدونم حذفشون میکنم و گفتم تا نظرم عوض نشده حذفشون کنم 7 28 زهرا مطلبی لیست منتشر کرد. 1403/11/13 خریدنی 24 کتاب برای خریدن 0 2 paria لیست منتشر کرد. 1403/11/22 کتاب های داستانی در مورد سوگ 3 کتاب این لیست حاوی کتاب هایی درمورد رنج سوگ و زندگی پس از از دست دادن یک عزیزه. 0 2 Alianos لیست منتشر کرد. 1403/9/27 معرفی کتاب هایی که زندگیت بعد خوندنش عوض میشه 6 کتاب سلام . این یه لیست از کتاب هایی هست که من به شخصه قبل و بعد از خوندنشون یه آدم دیگه ای بودم خوندن این کتابا باعث شد یه سری تصمیم ها، فکر ها و رفتار ها در من تغییر کنه امیدوارم شما هم بخونیدشون و لذت ببرید. «این لیست آپدیت میشود» 0 1 Alianos لیست منتشر کرد. 1403/9/16 معرفی بهترین کتاب های عاشقانه؟ 13 کتاب همیشه این مشکلو داشتم که بقیه میومدن میگفتن تو که اینقدر کتاب میخونی یه کتاب بهم معرفی کن و من هیچ وقت نتونستم درست حسابی کمکش کنم چون همون لحظه کلی از کتابا رو یادم نمیومد پس تصمیم گرفتم یه لیست درست کنم که هم برای خودم یادآوری شه که چه کتابای خوبی هستن هم به بقیه بتونم کمک کنم که این کتاب های خفن رو بخونن صد در صد این لیست قراره مدام آپدیت بشه... 0 7 ♡dely لیست منتشر کرد. 1403/6/10 بهترین کتابهایی با موضوع کتاب 24 کتاب در دنیا یک کتابهایی هست که برگرفته از کتاب دیگری یا درباره کتاب ساخته شدن و موضوع اصلی آن کتابها خود کتابه و یک سری از کتابها هستند که بیشتر کتاب درباره کتابفروشی و یا کتاب هست و بعضی از کتابها هستند که در این ژانر خیلی زیبا هستند اما متاسفانه کتابهای بیخودی هم در این ژانر وجود داره برای اینکه بتونیم بهترینهاشون رو بخونیم چند تاشو بهتون معرفی میکنم. 0 31 ماهی در تُنگِ تاریک لیست منتشر کرد. 1402/9/17 دلنشین 🐋 30 کتاب کتابهایی که آرام و دلنشین بودن ،اسمشون رو کتاب های آبی گذاشتم. 🫂 کتابهای آبی تو چی هستن؟🗨 16 133 فاطمهزهرا؛ لیست منتشر کرد. 1403/6/19 ناراحتی؟ بیا بیشتر گریه کنیم... 12 کتاب کتابای غمگین و تاثیر گذار (:🪄 تقریبا همه کتاب ها تو یه ژانرن پس اگه از یکیشون هم خوشتون اومده بقیه رو بهتون پیشنهاد میکنم🤍- 0 17 لیما هستم ولی خستم لیست منتشر کرد. 1403/6/3 کتاب هایی درباره کتاب/کتابخانه 24 کتاب بیشتر این کتاب ها رو نخوندم و این لیست به معنی این که این کتاب ها خوب یا بد هستن نیست. صرفا جهت معرفی کتاب هایی که درباره کتاب و کتابخانه هستند☺️ اگر کتابی جا مونده لطفا بگید تا به لیست اضافه کنم🤍 0 11 yasyg لیست منتشر کرد. 1403/5/18 at summer🌞🏖️ 7 کتاب تابستون و کتاب 0 1 yasyg لیست منتشر کرد. 1403/2/31 I want read them 11 کتاب to read 0 3 عاطفه شکی لیست منتشر کرد. 1402/12/16 دریا 🌊🐚🪸 10 کتاب 🐳🌿 0 13 دختر پیپ و راوی لیست منتشر کرد. 1402/12/29 کتاب هایی که در ۱۴۰۲ روحم رو لمس کردن:) 5 کتاب میتونم بگم در حال حاضر دارید قشنگترین و بهترین کتاب هایی که امسال در همه ی ژانر ها مطالعه کردم رو می بینید 2 28 دختر پیپ و راوی لیست منتشر کرد. 1402/12/20 عاشقانه هایی زیبا درباره ی مرگ 3 کتاب اینکتابها به زیبایی عشق، مرگ و دوستی رو به تصویر میکشن و مطمئن باشید که این کتاب ها روح شما رو لمس میکنن و خوندنشون بسیار پیشنهاد میشه. 0 20 فاطمهزهرا؛ لیست منتشر کرد. 1402/5/11 رمان های مناسب نوجوون ها 10 کتاب نوجوون های بین ۱۵ تا ۱۹ بخونید و لذت ببرید (: 0 45 yasyg لیست منتشر کرد. 1402/8/26 library 8 کتاب عاشقانه ها خودم خیلی این ژانر رو دوست ندارم ولی یسریاشون مثل پنج قدم فاصله، سنگدل، یاد او و.. عالییی بودن 0 8 Aram لیست منتشر کرد. 1402/7/16 عاشقانه های متفاوت!:) 5 کتاب زیباترین عاشقانه ها برای نوجوان ها و جوان ها🐈⬛✨ 0 80 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. 1402/7/3 یک فنجون آرامش.. 3 کتاب این کتابها فارغ از هرگونه هیجان هستن مثل یک فنجون قهوه بعد از یک روز پر از درگیری🤌🏻 0 7