لیستهای کتاب •آکانه• لیست منتشر کرد. 1404/2/28 کلماتِجادوییِمن🌸🌙 10 کتاب شاید کلمات عجیبی مثل bibliophile دیده باشین❕از این کلماتِ جالب برای نشون دادنِ علاقه به چیزی استفاده میشه که به طرز خاصی جادویی میزنن😁 دیدم این کلماتِ ترکیبی برای من اونقدر زیادن که داخل بیوی پروفایلم جا نمیشن، گفتم یه لیست بسازم و کتابی که همون حس و حالِ کلمهش رو میده قرار بدم. [ این لیست آپدیت میشه، هنوز یه سری کتاب مربوط به موضوعات زیر رو نخوندم] •°•°•°• 1_ bibliophile = کتابباز و عاشقِ جمع کردنِ کتاب📚 ۲_ Cosmophile = شیفتهی جهانِ هستی🦋 ۳_ Selenophile = شیفتهی ماه و آسمانِشب🌙 ۴_ Technophile = مشتاق دربارهی پیشرفت تکنولوژی 👩🏻💻 ۵_ Astrophile = عاشقِ ستارهها✨ ۶_ Chionophile = ترجیح دادن هوای برفی و سرد☃️ ۷_ Dendrophile یا Nemophile = عاشقِ درختان و طبیعتِ سبز🏞 ۸_ Heliophile = ترجیح دادن نور خورشید به تاریکی☀️ ۹_ Neophile = عاشقِ چیزهای جدید یا داستان😐 ۱۰_ Logophile = دوستداشتنِ کلمات🔠 ۱۱_ Iconophile = (مطمئن نیستم) عشق به تصاویر و عکسها🎞 ۱۲_ Cinephile = خاطرخواهِ سینما🎭 ۱۳_ Autophile = راحت با تنهایی خویش🧞♀️ ۱۴_ Nephophile = شیفتهی ابرها☁️ ۱۵_ Xenophile = علاقهمند به مردمِ کشورهای دیگر و فرهنگ کشورشان🎋 ۱۶_ Anthophile = دوستدار گُلها💐 ۱۷_ Retrophile = زیبایی های وسایل زمان قدیم🧵 ۱۸_ Ailurophile = گُربهدوست🐈 ۱۹_ Pluviophile = عاشقِ آرامشِ روزهای بارانی☔ ۲۰_ Ceraunophile = مجنونِ رعدوبرق⚡ ۲۱_ Audiophile = مجذوبِ موسیقی🎶 ۲۲_ Photophile = عشقِ نور و عکاسی📸 7 85 •آکانه• لیست منتشر کرد. 1404/1/23 آسمان به رنگِ غُروب 🌅 7 کتاب رنگ آسمون موقع خوندن این کتابها برام یه شکل بود. لیست عجیبیه ولی من غروبِ آفتابِ داخلِ این کتابا رو خیلی دوست دارم (": 0 8 Narges لیست منتشر کرد. 1403/12/22 دنیایی دیگر.. زندگی هایی که ۱۴۰۳ تجربه کردم🫠💕 11 کتاب "به نام او" کتاب هایی که توی این لیست میبینید،تو ژانر خودشون فوق العاده ان.تقریبا هیچکدوم جزو کتاب های ترند نیستن اما به نظر من واقعا ارزش ترند شدن رو دارن. بهتون پیشنهاد میکنم از دستشون ندید.🪼🌟 0 6 •آکانه• لیست منتشر کرد. 1403/12/6 دخترانِقویِمن🤎☕ 10 کتاب دخترای این کتابا اونقدر قوی و محکم ان که به مرد هاشون حق میدیم کاملا عاشقشون باشن و بهشون عشق بورزن...امیدوارم لیستم همینجوری طولانیتر شه چون این کتابا و دخترهاش درسایی بهم یاد دادن که هیچوقت فراموش نمیکنم. حس اینو میده که دارم گنجینه هام رو باهاتون به اشتراک میذارم☕ 2 19 𝘏𝘰𝘯𝘦𝘺✮ لیست منتشر کرد. 1403/6/28 کتابایی که تو تابستون ۱۴۰۳ خوندم! 15 کتاب تابستون با این کتابا برام قشنگتر شد>>> 0 6 خاطره افتخاری لیست منتشر کرد. 1401/8/5 کتاب مورد علاقه 16 کتاب سلام به دوستان، لیست کتاب هایی است که من خوانده و دوست داشتم. امید وارم شما هم از خواندن این کتاب ها لذت ببرید 0 16