لیستهای کتاب بیتـا لیست منتشر کرد. 1404/6/9 لیست خرید✨😭 24 کتاب این لیست رو مینویسم تا وقتی میرم کتابفروشی سردرگم نشم و بدونم چی میخوام، کتابای زیادی هستن که دوست دارم بخرم اما اینا یه کوچولو اولویت بیشتری دارن برام🧚🏻♀️ 6 29 نامیای روانی لیست منتشر کرد. 1404/5/19 نخونده ها 14 کتاب این لیست رو گذاشتم اینجا تا برم بخونمشون و هی نرم کتاب جدید بخرم😭 1 9 ابری در آسمان هفتم☁️🍂 لیست منتشر کرد. 1404/5/14 لیست شخصی 6 کتاب یه لیست شخصی دیگه 0 13 amitis لیست منتشر کرد. 1404/5/11 کتاب های تابستان، پاییز و زمستان ۱۴۰۴ 45 کتاب ارور 404؛ سال خاکستری ۱-۴۲ = تابستون ۴۳-_ =پاییز --- = زمستون 2 21 مالیس لیست منتشر کرد. 1404/4/26 بهترین کتابهایی که مطالعه کردم.🌚 14 کتاب این لیست بهترین کتابهاییه که خوندم؛ همشون رو با قلبم حس کردم و هم بخشی از قلبم رو داخلشون جا گذاشتم و هم اونها چیزی بهم اضافه کردن:') 10 44 مالیس لیست منتشر کرد. 1404/4/17 شاهکارهای دنیای فانتزی.🐉 7 کتاب بهترین کتابهای فانتزی که از همه لحاظ فوقالعاده هستن.☆ 0 40 فردِ غریبه لیست منتشر کرد. 1404/4/14 بهترین کتاب های فانتزی 22 کتاب اگه میخواید فانتزی رو شروع کنید یا ادامه بدید،اینا به نظرم بهترین کتابای ممکن و موجود هستن.🌱🪄💜 طبق نظرات زیادی که خوندم و شناختی که از کتابا دارم در نظر خودم خیلی قشنگن و ارزش مطالعه دارن. 2 19 rikuyuri لیست منتشر کرد. 1403/9/29 بهترین فانتزی ها✨️ 20 کتاب کتاب های فانتزی که با خوندنشون غرق در دنیایی از شگفتی ها و عجایب بی شمار می شی. مجموعه هایی که تو رو به دل ماجراجویی ها و داستان های مختلف می بره و من به شخصه خیلی دوسشون دارم✨️ 0 22 نسرین سان لیست منتشر کرد. 1403/7/6 از جادوگری خوشِت میاد؟ 73 کتاب سلااام به اولین لیست از سری لیست "موجودات افسانه ای" خوش اومدین! توی هر کدوم از این لیست ها قراره کتاب هایی از موجودات افسانه ای مثل جادوگر/اژدها/خون اشام /پری و... رو داشته باشیم! چرا؟ تا اگر مثل من طرفدار هر کدوم شون هستید به راحتی کتاب های دیگه در موضوع مورد علاقتونو پیدا کنید! این اولین لیست و یکی از بهترین لیست هاست ●اگر به خوناشام و اژدها علاقه دارین حتما باقی لیست هارو ببینید! . _ ممنون میشم که اگر کتابی رو خوندید توی کامنتا نظرتونو بگید تا بقیه هم لذت ببرن! _ و اگر کتابی میشناسید که توی لیست نیست توی کامنت ها بگید تا اضافه کنم . یه دنیا ممنون!♡ 44 240 "𝐷𝑒𝑙𝑎𝑟𝑎𝑚 لیست منتشر کرد. 1403/6/24 " فانتزی دارک؟=سه تاج شوم! " 4 کتاب این مجموعه همیشه و همیشه و همیشه تو قلبم میمونه. این کتاب از کل 100وخورده ای کتابی که خوندم قشنگ تره و اگه بتونم فقط یک مجموعه رو تا ابد دوست داشته باشم قطعا این مجموعه خواهد بود.... فهمیدید چقد دوسش دارم و پیشنهادش میکنم یا بازم بگم؟ 😭😂 (شماره گذاری به ترتیب جلده) 0 33