لیستهای کتاب 𝑺𝒎𝒖𝒅𝒈𝒆 𝒋𝒂𝒔𝒎𝒊𝒏𝒆🪐✨ لیست منتشر کرد. 1403/6/23 هیجان میخوای؟ 11 کتاب کتاب هایی که از نظرم در عین هیجان، مطالب مفیدی براتون داره و اون رو برای شما تبیین میکنه شامل: این لیست همه اثر نویسنده محمدرضا حداد پور جهرمی می باشد. 0 10 رازیــــل؛🍋 لیست منتشر کرد. 1404/1/5 سال ۱۴۰۳ همراهیم کردن!🍊 30 کتاب از انتخاب کتاب هام در این سال بسیار خرسندم به جز چند مورد انگشت شمار؛ 0 7 مشکات عبادیان لیست منتشر کرد. 1402/9/3 هیجان میخوای؟ کتابای امنیتی بخون! 20 کتاب یه نکته ی ترسناک : اکثر اینا بر اساس واقعیته! نکته ی دوم : سرآمد همه ی این نویسنده ها از نظر من آقای محمد رضا حداد پور جهرمیه 6 55 maryam torabi لیست منتشر کرد. 1402/12/28 لیست کتاب های ۱۴۰۲ 88 کتاب خوانده شده ها 0 16 فائزه بانو لیست منتشر کرد. 1403/8/30 چالش ۳۲ حرف ۳۲ کتاب 32 کتاب 📚به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی📚 چالش ۳۲ حرف، ۳۲ كتاب تو اين چالش بايد از هرحرف الفباى فارسى، اسم يك كتابى كه خونديم رو بنويسم. يعنى بايد اسم اون كتاب، با اون حرف شروع بشه. وقتی این چالش رو دیدم هم برام جذاب و هیجان انگیز بود و هم با خودم فکر کردم کار خیلی سختیه. چون بعضی از حروف خیلی کم استفاده هستند، دیگه چه برسه اسم کتاب بخوای باهاشون پیدا کنی. ولی باز چون من کلا خیلی عاشق این مدل چالش ها هستم، گفتم بذار لیست کتابایی که خوندم رو چک کنم ببینم از چندتا حروف تا حالا کتاب خوندم. وقتی دیدم تقریبا از بیشتر دو سوم از حروف الفبا کتاب خونده بودم بیشتر مشتاق به شرکت توی چالش شدم. بعد رفتم سراغ لیست کتابایی که دوست داشتم در آینده بخونم. هم لیست "بهخوان" رو چک کردم و هم لیست "کست باکس" رو. و خیلی جالب بود که تقریبا بیشتر حروف باقیمونده رو توی این دوتا لیستم داشتم. و فقط سه تا حرف بود که براشون کتابی پیدا نکردم. و اون سه تا حرف انواع دیگه حرف "ز" بودن😐😐 یعنی "ذ" ، "ض" و "ظ". واقعا چرا ما باید این همه "ز" داشته باشیم؟🥴 خلاصه بالاخره کتابای مربوطه رو هم پیدا کردم و لیستم رو تکمیل کردم😁 👈و لیست کتابهای چالش من👉 آ: آبنبات هل دار ب: بینوایان پ: پنج زبان عشق ت: تئوری انتخاب ث: ثروتمندترین مرد بابل ج: جین ایر چ: چشم هایش ح: حجره پریا خ: خاطرات سفیر د: دا ذ: ذهن زیبا ر: راهنمای کامل تربیت کودک ز: زنان کوچک ژ: ژنرال در هزار تویِ خود س: سینوهه ش: شیرین ص: صبحانه در تیفانی ض: ضیافت ط: طعم شیرین خدا ظ: ظلمت آشکار ع: عقاب های تپه شصت غ: غواص ها بوی نعنا میدهند ف: فرزندان ایرانیم ق: قورباغه ات را قورت بده ک: کشتی پهلو گرفته گ: گردان قاطرچی ها ل: لم یزرع م: من دیگر ما ن: نجواگر و: والدین سمی ه: هنر ظریف بیخیالی ی: یاسمین 2 4 𝚉𝚊𝚑𝚛𝚊.𝙷 لیست منتشر کرد. 1403/8/27 لیست کتاب های پیشنهادی 26 کتاب کتاب های مذهبی که ازشون لذت بردم و یاد گرفتم :) 0 23 زینب شرقی لیست منتشر کرد. 1403/5/26 نخواندنیها 11 کتاب نخونیمشون!🙂↔️ (بیشتر یادم بیاد اضافه میکنم) (از چندجلدیها فقط جلد اولشون اینجا هستن) 7 6 علی سعیدی لیست منتشر کرد. 1402/9/18 لیست همراه هیجان و فراز و نشیب 8 کتاب کتاب اول کف خیابان ؛ آخر هیجان دوم کف خیابان دو سوم ..... 10 10 حمیدرضا یاسمی لیست منتشر کرد. 1402/8/14 رمانهای جذاب امنیتی 28 کتاب شاید دوست داشته باشید یه رمان مهیج پر از تعقیب و گریز و موقعیت های حساس و نفس گیر بخونید من به شخصه خیلی به این رمان ها علاقه مندم چون به زندگیم هیجان میبخشه و خیلی وقتا یه شبه این کتابایی که تو این لیست براتون قرار دادم رو خوندم ، دوست دارم شما هم با این کتابا آشنا بشید تا شاید اگه زندگیتون یه زمانی یکنواخت شد یه سری بهشون بزنید. 1 27 سیده زینب حیدری لیست منتشر کرد. 1402/4/11 امنیتی 8 کتاب کتاب هایی که بهمون نشون میده برای امنیتی که داریم چه انسان هایی چه تلاش ها و فداکاری هایی کردن... 0 11 حامد کیایی لیست منتشر کرد. 1402/1/31 خوبه که بخونید 6 کتاب کتابهایی که واقعا دوستشون دارم و قلم خوب و گیراییم دارن 1 7 Abohichkas لیست منتشر کرد. 1402/1/18 بهترین های جهرمی 4 کتاب بهترین رمان های محمدرضا حدادپور جهرمی به ترتیب... 2 6 زهرا رستاد لیست منتشر کرد. 1401/11/3 کتاب های امنیتی و داعش 14 کتاب این کتاب ها اکثرا مستند داستانی هستند.. 11 138