لیستهای کتاب مریم محسنیزاده لیست منتشر کرد. 1402/12/20 پیشنهاد کتابهای خوب برای خریدن 51 کتاب در این لیست تعدادی از کتابهایی خوب برای خریدن ارائه شده است. این کتابها از نویسندههای خوبی چون جلال آل احمد، احمد محمود، زویا پیرزاد، مصطفی مستور و بیژن نجدی است. 0 16 گلسا لیست منتشر کرد. 1403/8/2 لطفا از بین اینها به من کادو بدین. 14 کتاب صرفا برای سهولت و راحتی شما در انتخاب هدیه برای من و بقیه آدمها.*شوخی 1 6 سجاد ولدخانی لیست منتشر کرد. 1403/3/30 بهترین کتاب های ادبیات داستانی جهان 31 کتاب این لیست مجموعه ای از آثار درخشان ادبیات داستانی جهان است که برای علاقه مندان به ادبیات داستانی خصوصا کسانی که دستی بر نوشتن دارند میتواند راهگشا باشد.. 0 18 علی مرادنژاد لیست منتشر کرد. 1403/3/13 رمان های ایرانی فوق العاده 15 کتاب بهترین رمان های ایرانی که تجربه خوندنشون رو داشتم 1 9 ح. زارعی لیست منتشر کرد. 1403/2/13 کتاب هایی که باید بخرم 18 کتاب 🧚 0 5 فاطمه فتاحی لیست منتشر کرد. 1402/8/17 بهترینهای اولین سال 12 کتاب بهترین کتابها از ۱۲۰ کتابی که تو سال اول چالش کتابخوانی خوندم. 0 3 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. 1402/2/17 داستانهای واقعگرای معاصر فارسی 9 کتاب شماری از داستانهای رئالیستی شناختهشدهتر بین آثار داستاننویسان معاصر فارسی 0 9