لیستهای کتاب محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1404/4/1 این کتاب ها هم هست🫠 38 کتاب هرگز خودتان را با هیچ کس دیگر در این جهان مقایسه نکنید اگر این کار را بکنید به خودتان توهین کرده اید ✍️بیل گیتس 0 1 یاسرازقی^^ لیست منتشر کرد. 1404/1/9 نامعروفهای شایسته🫠🪽 7 کتاب کاش اینها هم سلبریتی میشدن! این لیست پر از کتابهاییه که معروف نیستن اما واقعا بهنظرم باید معروف میشدن و ارزش مشهور شدنو داشتن. و بنده، به عنوان خوانندهشون بهتون پیشنهاد میکنم که حتما یه سری به این نامعروفهای شایستهی معروفت شدن بزنین:))) 0 3 نگارین لیست منتشر کرد. 1404/1/4 کتاب بازی ها 5 کتاب هم کتاب بخوانید هم بازی کنید؛ با این کتاب ها هم داستان خواهید خواند هم خودتان در نقش قهرمان داستان، در بزنگاه ها مسیر قصه را تعیین می کنید به این ترتیب که اگر مسیر A را انتخاب کنید به یک صفحه از کتاب منتقل خواهید شد و اگر مسیر B را انتخاب کنید به صفحه دیگری و مسیر قصه عوض میشود درست مثل game ها اما جذاب تر از آن چون این کتاب است که با شما بازی می کند. از مجموعه fighting fantasy که مجموعه ای مصور می باشد و شما تصویر چیزی که با آن روبرو خواهید شد را خواهید دید حدود ۱۵ جلد منتشر شده است که سه جلد آن توسط نشر هوپا ترجمه شده است. برای بازی کردن با این کتاب ها فقط به کتاب و مداد احتیاج دارید حتی تاس انداختن هم به گونه ای جالب در کتاب شبیه سازی شده است ! دو جلدی شاهزاده ایرانی نیز به همین ترتیب، ساختار بازی گونه دارد. 0 5 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1403/7/24 کتاب هایی که ازشون خوشم نیومد ولی خوندم 5 کتاب این لیست که نیاز به توضیح نداره،کتابایی که خوندم و خوشم نیومد.. 1 6 برادلی چاکرز:) لیست منتشر کرد. 1403/6/25 بهترین های افق 5 کتاب اینا از نظر من بهترینای افقه، البته شاید کتابای دیگه هم باشه که من نخونده باشم در هر حال اینارو خیلی پیشنهاد میکنم اگر پیشنهادی داشتید هم بگید 0 4 yeki لیست منتشر کرد. 1403/2/8 میخوام بخونم 52 کتاب این لیست شخصیه بهش توجه نکنید 0 7