لیستهای کتاب فاطمه لیست منتشر کرد. 1404/2/5 ما جرای دو وست فلی و فیگی 4 کتاب پر از ماجرا های طنز 0 4 نادیا جوینده لیست منتشر کرد. 1403/9/5 کتاب کودک: داستان های فیلی و فیگی 14 کتاب مجموعه داستان های #فیلی_و_فیگی ماجراهای بامزهی دو دوست است که با محوریت رابطه ی دوستی و ارزشمندی آن اتفاق میافتد. 0 3 مریم قاروبی لیست منتشر کرد. 1403/7/30 با کتاب در بیمارستان 10 کتاب سه روز دخترم در بیمارستان به دلیل دل درد و تهوع بستری بود بعضی از این کتابا تو بیمارستان همراه مهربانی برایمان بودند. اینجا به صورت یه لیست میزارمشون شاید برای کسی مفید و کمککننده باشه😷🤧 از من نخواهید لیست کتاب با موضوع اعتمادبهنفس و خشم و اضطراب و... بزارم🤪 #با_کتاب_در_بیمارستان #کتاب_با_موضوع_بیمار 5 11 منصوره مصطفی زاده لیست منتشر کرد. 1403/5/15 کتاب برای کلاس اولیها 35 کتاب برای کلاس اولیها چه کتابی باید بگیریم؟ به جز کتابهایی که اصلا نوشته و طراحی شدهاند برای کلاس اولیها، هر کتابی که متن کوتاه در صفحه داشته باشد، محاورهنویسی نداشته باشد، و کلمات عجیب و غریب پیچیده هم نداشته باشد، خوب است. اگر طنز باشد و تصاویر جذاب داشته باشد که خیلی هم بهتر! با این حساب یکی از بهترین مجموعهها برای بچهای که تازه دارد خواندن را یاد میگیرد، مجموعه فیلی و فیگی از نشر پرتقال است. 10 134 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 کتابهای طنز | مناسب 3 تا 7 سال 50 کتاب فهرست پیشنهادی کتاب های طنز مناسب گروه سنی 3 تا 7سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 16 زهرا توکلی لیست منتشر کرد. 1402/2/17 کتابهای طنز مناسب 3 تا 7 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی ۳ تا ۷ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 17