لیستهای کتاب امیرعلی لیست منتشر کرد. 1404/6/12 بهترین های ادبیات ایران 60 کتاب این لیست رو به کسایی پیشنهاد میکنم که بیشتر توجه شون به ادبیات کشور های دیگه اس که صد البته که ادبیات کشور های دیگه هم غنی هست اما باید به ادبیات خودمون هم توجه کنیم البته که این لیست کم و کاستی هایی خواهد داشت 0 4 علی لیست منتشر کرد. 1404/3/30 کتاب های قرن ۱۵، سال ۰۴ 43 کتاب کتاب های امسال🪴 0 10 عارفه لیست منتشر کرد. 1404/3/13 ادبیات معاصر ایران 16 کتاب نویسندگانی که یک اثر از اونها رو دوست داشتم و مشتاق خوندن بقیه آثارشون هستم، اون کتابها رو اینجا لیست میکنم. 0 23 солнце⋆ لیست منتشر کرد. 1404/2/18 کتاب های ایرانی(۲)؛ 53 کتاب شاید با کمی تاخیر؛ اما سال جدید سال شروع چیز های جدید است.پس امسال به خودمان قول بدهیم که بیشتر از ادبیات کشور خودمان کتاب بخوانیم و آستین هایمان را بالا بزنیم برای نقد کردنشان،زیرا که هر انتقاد مفید باعث رشد ما در این عرصه می شود. پی نوشت:شما چه کتاب های دیگه میشناسید؟این پایین بهم معرفی کنید.☄️🎀 11 53 سمانه بهمنی لیست منتشر کرد. 1404/2/4 لیست کتابهای۴۰۴ 19 کتاب برای دانستنِ فرجامِ این سال... 0 4 روژان لیست منتشر کرد. 1404/2/3 کتاب های کتابخانهام 100 کتاب کتاب ها تعدادشون زیاده، بنابراین کم کم اسامی رو اضافه میکنم در اینجا 😃 0 10 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1403/12/17 ایرانی-خوانی 89 کتاب شروع ادبیات ایران به همراه نویسندگان معاصر 0 197 فرناز لیست منتشر کرد. 1403/12/13 کتابهای محبوب من از ادبیات فارسی 12 کتاب احساس کردم نیاز دارم لیست کتابهای محبوبم از ادبیات زیبای فارسی رو بنویسم، تا نام این کتابها با گذر زمان هم همیشه در خاطرم بمونند و بتونم به دیگران هم پیشنهاد کنم. من بیشترین کتابهای زندگیم رو از ادبیات ایران خوندم ولی هدفم از نوشتن این لیست بازگویی نام شاهکارهای ادبیات ایران نبود بلکه قصدم بیشتر نوشتن نام کتابهایی بود که به سلیقهی شخصی من نزدیک بودند، روحم رو نوازش کردند و قلبم هیچوقت خوندن این کتابها رو فراموش نکرد. 4 158 Rozhina Barzegar لیست منتشر کرد. 1403/8/9 بهترین آثار ادبیات ایرانی 35 کتاب این یک لیست از بهترین آثار ایرانی ای هست که من خوندم ( تو ژانر های متفاوت) و اینکه به ترتیب نیست تقریبا و میشه گفت ده تای اول جاشون درسته به نظرم,سعی کردم بهترین آثار رو انتخاب کنم و اگه بتونم این لیست رو آپدیت می کنم. 2 20