لیستهای کتاب N_reader لیست منتشر کرد. 1404/4/29 کتاب خوانیم با چه چیز هایی شروع شد؟! 29 کتاب اولین کتاب هایی که خواندم و کمکم کتاب خور شدم:) 0 11 روباه شنی لیست منتشر کرد. 1404/4/8 فهرست پیشنهادی نوجوانان - رأیگیری مرحله اول 100 کتاب در این فهرست کتابهایی را اضافه کردهایم که در فهرست دور اول جایزه روباه شنی و فهرست پیشنهادی ناشران نبودند اما شما دوست داشتید آنها را نامزد دریافت جایزه بهترین کتاب نوجوان کنید. یادآوری کنیم که در جایزهٔ امسال فقط کتابهای نوجوان داستان یا شعری که چاپ اولشان سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ است میتوانند شرکت کنند. 113 49 Sheida Hanafi لیست منتشر کرد. 1404/4/1 جودی : سفر برای شناخت بچه درون 15 کتاب جودی دختری برای یادآوری خاطرات خوب کودکی ☺️😇 6 38 محنا لیست منتشر کرد. 1404/3/26 مثل نامه ای از دوست قدیمی 15 کتاب یکی از بهترین مجموعه ها برای قبل و ابتدای نوجوانی 0 1 مطهره سزاوار لیست منتشر کرد. 1404/3/19 ⭐️کتاب های تابستونی ⭐️ 33 کتاب یه چالش جدید:😁 به گفته مامانم هرکی توی تابستون بیشتر کتاب بخونه شهربازی در انتظارشه 🎡🎢 اینم لیست کتاب کتاب هایی که من قراره تو تابستون بخونم البته بیشترش مجوعه ی طنز جودی است شاید لیستم ویراش بخوره و بیشتر بشه خبر های شهربازی رو بهتون می رسونم 🙃 0 9 آلاء مقدسی لیست منتشر کرد. 1404/1/4 کتاب های جودی دمدمی🦋 15 کتاب کتاب های جودی فوق العاده هستند که با هرکدام از اون ها شما به یک دنیا دیگر سفر میکنید. جودی با اینکه شاید یکم بچگونه شده باشه اما بنظرم هنوز هم میشه که جودی روخوند. با اینکه همه ی جلد هاش رو نخوندم اما در کل جودی رو دوست دارم 0 8 Emily لیست منتشر کرد. 1403/12/25 تصمیم گرفتم کتابای ۱۴۰۳ رو جمع آوری کنم 47 کتاب هر چند الان دیگه آخر ساله ولی میخوام کتابایی که خوندم و ثبت کنم... از نظر کتابخوانی امسال واقعا بینظیر بود، بعد وقفه آزاردهنده ۱۴۰۲ باز به آغوش گرم کتابام برگشتم:) 0 3 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/11/19 کتابهای مورد علاقهم، بهترین دوستانم. 38 کتاب این لیست کتابهاییه که من رو به شدت به خودشون علاقه مند کردن. کتابهایی که هیچوقت نمیتونم تاثیری که روم داشتن رو فراموش کنم. این کتابها، بهترین دوستهای من هستن... خلاصه دیگه نمیخوام هی لیست پشت لیست تشکیل بدم و با عناوین مختلف معرفیشون کنم. این لیست دیگه منظورم رو میرسونه، که چقدر عاشقشونم. *این لیست ترتیب خاصی نداره ولی بهترین ها در صدر لیستن. از مجموعه ها معمولا جلد اول گذاشتم. ولی اونهایی که چندتان، جلد اولشون اول لیست قرار داره...اگرم از مجموعه ای فقط یه جلد خاص یا چند جلد خاصش رو دوست داشته باشم همون جلد رو قرار دادم...* *این لیست خیلی قاطی پاتیه، هر کتابی دوست داشتم بدون توجه به ژانر و موضوع و ... گذاشتم* 6 26 Reyhane لیست منتشر کرد. 1403/10/11 جودی دمدمی 15 کتاب مجموعه جودی دمدمی 0 1 rikuyuri لیست منتشر کرد. 1403/10/10 جودی مودی🎀 24 کتاب مطمعنا همه تون جودی دمدمی رو میشناسید.🧶 یکی از کاراکترهایی که بیشترمون دوران کودکیمون رو با اون گذروندیم.🌼 اینم مجموعه ای از کتاب های خانم مگان مک دونالد "جودی،استینک ، جودی و دوستان" 0 8 sepide._.alian لیست منتشر کرد. 1403/9/9 دوست کودکی :) 15 کتاب جودی از ۸ سالگی دوستمه و هنوزم که جلد جدیدی از کتاب میاد بدو بدو میرم برای خریدنش و حس میکنم از دوست قدیمیم برام نامه اومده 🥰 0 11 مریم قاروبی لیست منتشر کرد. 1403/9/7 به شیرینی کتاب با موضوع کتاب 81 کتاب کتاب دوست وفادار ماست، دوستی که همیشه همراهیش را خواهیم داشت🥰 بیایید این دوستی را از کودکی آغاز کنیم تا بیشتر و بهتر در جهان شیرینش غرق شویم. به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی هر چی کتاب به فکر رسید با موضوع کتاب و کتابخوانی و کتابدار و کتابخانه و کتابفروشی رو براتون لیست کردم. امیدوارم مفید باشه براتون 4 29