لیستهای کتاب فاطیما لیست منتشر کرد. 1403/10/22 دست به قلم ✒️ 23 کتاب اینجا با کسانی طرف هستیم که مینویسند. خواه دفترچه خاطراتی کوچک باشد ، خواه دیوان اشعار خواه داستانی باشد پشت رسید های زرد شده ی خرید ، خواه نامه هایی برآمده از عمیق ترین روزمرگی های زندگی... شاید هم لابه لایشان ، منتقد غذایی هم پیدا شود :) پ.ن: این لیست بروز میشود... 15 151 فاطیما لیست منتشر کرد. 1403/5/14 کتاب های ایرانی شاهکار ⚡️ 29 کتاب چرا خودمان را دست کم گرفتیم ؟ ما اگر بخواهیم ، میتوانیم بهترین ها را در ژانر فانتزی ، اسطوره ای ، طنز ، رئال و علمی تخیلی برای نوجوانان بنویسیم... اگر بخواهیم... #حمایت_از_کتاب_ایرانی 2 30 Haditheh لیست منتشر کرد. 1404/2/13 Z:) 25 کتاب ویشششش:) 2 2 زهرا پارسا لیست منتشر کرد. 1404/1/2 لیست خرید 14 کتاب هی به خودم میگم قبل از اینکه از فیدیبو کتاب بخری، کتابایی که تو قفسه هست و نخوندی رو بخون.. ولی نمیشه دیگه بلاخره آدم دلش میخواد..😅 شما اگر این کتابا رو خوندین، خوشحال میشم بگید که کدوم یکیش ارزش خریدن نداره🙃 9 8 امیرحسین ملکی لیست منتشر کرد. 1403/2/30 برای نوجوونهای 13+ 25 کتاب کتابهایی که نوجوانها دوستشان دارند. 0 7 مهتاب حیاتی لیست منتشر کرد. 1402/8/11 رمان نوجوان 63 کتاب رمان های نوجوانی که خوانده ام. 0 55 پانیا لیست منتشر کرد. 1402/11/11 فرهنگ ایرانی. 11 کتاب این لیست خلاصه ای از 10 کتاب که نویسنده های معروف ایرانی نوشته اند.چه خوبه که کتاب هایی مربوط به فرهنگ خودمان بخوانیم تا بتونیم در این باره دانش کسب کنیم. 2 1 lia☆ لیست منتشر کرد. 1402/10/25 کتاب های ایرانی؟ 6 کتاب - کتاب های ایرانی مزخرفن. + اوکی... اینارو خوندی؟؟ 1 63 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/25 رمان نوجوان بالای ۱۲ سال 26 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ رمان مناسب گروه سنی نوجوان بالای ۱۲ سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 30