لیستهای کتاب hanieh لیست منتشر کرد. 1403/4/10 کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام 32 کتاب هر ان چیز که خوانده ام 0 3 کیمشی لیست منتشر کرد. 1403/11/21 ادبیات گوتیک 28 کتاب دوست داشتم اولین لیستی که منتشر میکنم از ژانر مورد علاقم یعنی ادبیات گوتیک باشه👀 کمی توضیح راجب به این ژانر: این نوع از ادبیات از صحنه های تاریک و دلهره آور و روایت های ملودراماتیک بهره می گیره تا با ساختن فضاهای عجیب و غریب، پر رمز و راز و ترسناک، ما را به صندلی هایمان میخکوب کنه🧛🏻 0 30 Art لیست منتشر کرد. 1403/10/15 در آینده ای دور¹. 66 کتاب هنوز از نشرهاشون مطمئن نیستم. 0 9 Moon لیست منتشر کرد. 1403/9/12 ادبیات گوتیک ؟ 6 کتاب ادبیات گوتیک (به انگلیسی: Gothic fiction) ژانری از ادبیات است که از ترکیب وحشت و مضامین عاشقانه به وجود آمدهاست. بهطور کلی باور بر این است که یک نویسنده انگلیسی به نام هوراس والپول اولین بار در سال ۱۷۶۴ با رمان قلعه اوترانتو این سبک را معرفی کردهاست. موضوعات به کار رفته در این سبک بر اساس وحشت، عاشقانه و ملودرام دستهبندی میشوند. ادبیات گوتیک رابطه بسیار نزدیکی با معماری گوتیک دارد. معمولاً آثار گوتیک به رازها میپردازند. رازهایی که در آنها ابهام وجود دارد؛ و در انتها لازم نیست خواننده به آن راز پی ببرد؛ و در طول داستان افشای تدریجی صورت میگیرد. نخستین گوتیک عاشقانه رمان قلعه اوترانتو است . 2 47 Moon لیست منتشر کرد. 1403/8/23 پشم ریزون❗ 10 کتاب با خوندن این کتابا پشمات میریزه 😶🌫️😶🌫️ کتابهای پشم ریزون آوردم براتون خفن 🔥😶🌫️ 0 13 Saina لیست منتشر کرد. 1403/4/13 کتاب های دارکی که بعضیاشون سجاعت زیادی میخواد😬 3 کتاب برای شروع جنون مکریکی خوبه که خیلی هم قشنگه و بعدش هم لاشه ی لطیفه خوبه ولیی آدم خواران دیگه حدشو گذروندگ با اینگه 54 صفحه هستش بازم خیلی دارکه🙂 1 4 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/7 👀🖤💀 27 کتاب کتاب هایی با تم دارک! 0 12 اِمی لیست منتشر کرد. 1403/3/18 جنایی 3 کتاب داستانی ترسناک برای شما عزیزان شجاع 0 3