لیستهای کتاب Anita y لیست منتشر کرد. 1403/10/19 چه خبر از ۱۴۰۳📚📜 41 کتاب کتاب های خوانده شده در ۱۴۰۳🕯📚 تا الان 5 17 سِودا، همون کتابخونه رویاها:) لیست منتشر کرد. 1403/7/25 مجوعه های کوتاه✨️🧡 64 کتاب بعضی مجموعه ها خیلییی طولانی میشن و خب...برخی اوقات کتابخون واقعا حوصله خوندن مجوعه ی بلند رو نداره! از این طرف هم تعداد کتاب های تک جلدی که مثل مجموعه ها فوق العاده باشن خیلی کمه:) از نظر من مجوعه دو تا پنج جلدی جزو مجموعه های کوتاه حساب میشن *که آدم تا بخره و بخونه پیر نمیشه😔😂 البته شاید برای بعضی ها این تعداد یکم متفاوت تر باشه=] خلاصه که چندتا از قشنگ ترین مجوعه های کوتاه رو می تونی در این لیست مشاهده کنی🥲 0 29 سِودا، همون کتابخونه رویاها:) لیست منتشر کرد. 1403/7/22 اگه اینا رو می خوای...: عشق، جادو، فضای دارک و خشن 14 کتاب اگه مثل من عاشق کتاب هایی با فضای دارک و خشن، جنگ و خون ریزی، مبارزه با جادو و درکنار همه این ها عشق و دوستی های عمیق هستی، مطمئن باش از خوندن این کتاب ها لذت خواهی برد:)🧡 7 45 °•zari•° لیست منتشر کرد. 1402/7/7 فانتزیهایدوستداشتنی:) 22 کتاب فانتزیهاییکهتوقلبمجادارن🤏🥲 لیست در حال آپدیت است... 4 53 هآرو لیست منتشر کرد. 1403/5/19 بهترین کتاب های فانتزی 43 کتاب کتاب های چند جلدی رو به ترتیب جلد ها قرار دادم. اگه کتاب دیگه ایی در این ژانر خوب میشناختید خوشحال میشم که بهم بگید که هم در این لیست قرار بدم هم خودم بخونم 0 20 نینآ؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/5 بهترین های فانتزی⭐️ 23 کتاب بهتربن کتاب های فانتزی:) 2 18 طهورا>> لیست منتشر کرد. 1403/3/17 بهترین چهار جلدی که تا اینجای کار خوندم 4 کتاب ممکنه جلد اولش زیاد براتون جالب نباشه ولی مطمئن باشین از جلد دوم جذابیتاش شروع میشه ✨️ 3 31