لیستهای کتاب ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ لیست منتشر کرد. 1404/2/28 لیست کتاب های سوره 39 کتاب کتاب های کتابخوانی سوره کتابخوانی سوره یک گروه جذاب و دوست داشتی هست و به نظرم اولین گروه رسمی کتابخوانی در اردکان یزد هست بهترین کتاب ها رو در دور کتابخوانی خودش قرار داده هیچ وقت توی زندگیم فکر نمیکردم همچون کتاب های جذابی وجود داشته باشه من از وقتی عضو شدم سعی کردم همه کتاب هاش رو زود به زود بخونم به نظرم حیفه این کتاب ها رو از دست بدید:)) 0 11 زهرا سادات رضایی لیست منتشر کرد. 1403/12/16 در باغهای روشن زیتون 6 کتاب «ما شکست نمیخوریم. اگر پیروز شویم پیروزیم و اگر شهید شویم نیز پیروزیم» 0 17 علیرضا شایق لیست منتشر کرد. 1403/12/9 اکتشافات 30 کتاب بعضی کتابها آنقدر مشهور شده اند و اسمشان بر زبانهاست که بدون آنکه خودشان مبتذل باشند،ا مرز ابتذال را رد کردهاند. اما برخی کتابها گنجهایی پنهانند که کسی نمیشناسدشان و هیچکس آنها را معرفی نمیکند. در این لیست سعی دارم کتابهایی را معرفی کنم که آنها را کشف کردهام و زیبائیشان را حسکردهام اما کمتر کسی آنها را شناخته است. تقدم و تاخر این لیست تصادفی است. 0 15 حوراء سادات لیست منتشر کرد. 1403/8/2 کتاب هایی که دوست دارم بارها و بارها بخونم 7 کتاب خیلی دوست داشتم🫠 0 18 امید محمدی لیست منتشر کرد. 1403/6/22 سوریه 34 کتاب کتب منتخب حوزه سوریه 2 18 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1403/6/2 سفرنامه ها 17 کتاب گزارش سفرهای جذاب و خواندنی...از خواندن هیچکدام پشیمان نخواهید شد :) 0 16 ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. 1403/4/13 از باختران تا خاوران 52 کتاب سفر به دور دنیا در جهان کتابها سفرنامههایی به زبان پارسی که میتوان با آنها دنیا را بهتر شناخت... 4 98 مرتضی .... لیست منتشر کرد. 1403/3/19 سفرخوانی 9 کتاب سفرنامهها و کتابهایی که به سفر مربوط است و فرصت خواندنشان را داشتهام...! 0 5 حانیه زارعی لیست منتشر کرد. 1403/2/4 کتاب های ۱۴۰۲ 32 کتاب 😇 0 10 خادِمِ جِنابِ جُوْن لیست منتشر کرد. 1402/9/14 کتاب های خوانده شده ۱۴۰۲ 14 کتاب جهت رقابت با همسفر😎 0 7 م. مهدی اسماعیلی لیست منتشر کرد. 1402/9/3 رمان و داستان 15 کتاب رمان ها و داستان هایی که خوندم... 0 8 سمیه لیست منتشر کرد. 1402/6/20 کتاب هایی که ۱۴۰۲ خوندم 27 کتاب کتاب هایی که ۱۴۰۲ خوندم 0 12 حــدیث کریمی لیست منتشر کرد. 1402/5/18 دفاع از حرم به روایت کتاب..! 40 کتاب بمناسبت روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، لیستی از زندگینامه و کتابهای مربوط به ایشان. ۱. بعضی از کتابها را خودم نخواندم🤷🏻♀️ ۲. اگر کتابی جامانده بنویسید تا اضافه شود💁🏻♀️ ۳. مرتب شده بر اساس امتیازهای بهخوان🙋🏻♀️ 10 49 محدثه سلمانی لیست منتشر کرد. 1402/4/29 کتاب های محرمی 17 کتاب این کتابا رو معمولا محرم ها با خودم اینجا و اونجا می برم یا توی خونه می خونمشون. کتابای حال خوب کنی ان 1 55 مصطفی زریگانی لیست منتشر کرد. 1402/3/19 بال اندیشه بال اندیشه 11 کتاب پادشاهان پیاده 0 14