لیستهای کتاب محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 آثار مهم و مشهور♥️ 10 کتاب هرگز این قصه ندانست کسی ، که چه آمد به سر مردم شهر 0 4 مریم السادات هاشمی لیست منتشر کرد. 1403/10/14 نوجوان ها بخوانند... 24 کتاب نوجوانی دریچه ای به عالم بزرگسالی است، دورانی که اگر با کتاب های خوب پر شود فرد را چندین سال از همسنو سال هایش جلو تر خواهد برد . درک شما را از جهان هستی و جامعه ای که در آن زندگی میکنید به شدت متأثر از کتاب هایی ست که میخوانید، فیلم هایی که میبینید و انسان هایی که ملاقات میکنید پس حساب شده آن ها را انتخاب کنید. از نوجوانی که حالا جوان شده به نوجوانان امروز :) 0 12 پرسفونه 🇮🇷 لیست منتشر کرد. 1404/1/23 بهترین تجربه های ۱۴۰۳ 10 کتاب امسال که لیست سال قبلمو مرور کردم متوجه شدم چقدر یک ادم میتونه در طول یک سال عوض بشه. منِ الان سایهی خردم کن رو که سال قبل در ابتدای لیست بهترین تجربه ها بوده رو با تیر میزنه 😅 به هر حال مهم اینه که الان اینارو دوست دارم، خدا امسالو بخیر کنه... 😂 7 9 نرگس فلاح بردبار لیست منتشر کرد. 1404/1/15 بهترین های 1403 11 کتاب باشد که سال بعد بهترین هایی که خوانده ام بیشتر شوند🌱 0 0 نعیمه علیمددی لیست منتشر کرد. 1404/1/7 📚🌱جذابهای سال ۱۴۰۳🌱📚 22 کتاب کتابهایی خوب و جذابی که در سال ۱۴۰۳ مطالعه کردم و پیشنهاد میکنم که دوستان عزیز هم این کتابها رو مطالعه کنن و از مطالبشون استفاده کنن 🥰 6 52 سیده حُسنا لیست منتشر کرد. 1403/5/22 خوانده شده های صفر سه :🌱) 32 کتاب انگیزهای برای بیشتر خواندن و رقابت با خودم 🤍🌙 0 11 رؤیا لیست منتشر کرد. 1403/2/22 کتابهای ۱۴۰۳ من 34 کتاب این لیست کم کم تکمیل میشه از کتابهایی که امسال مطالعه میکنم. احتمالا قراره تنوع خوبی داشته باشه... یک سال بعد... همونطور که انتظار داشتم واقعا تنوع ژانر و محتوای کتابام زیاد شد. امسال خود کتابها بودن که دنبالم اومدن و نشستن تو دستم تا بخونمشون. انتخابشون دلی بود و خیلیهاشون رو دوست داشتم. هرچند شاید جا داشت عملکردم بهتر باشه اما بنا به کلی دلیل، از خودم راضیام (بحمدلله). ۱ فروردین ۱۴۰۴ 2 16 عمو حسام لیست منتشر کرد. 1403/9/23 عشقبازی ۱۴۰۳ 45 کتاب للحق! امسال بود یا زمستون سال قبل یادم نمیاد! اما این رو یادم میاد که یه شب سرد و استخونسوز -و به قول ما همدانیها زقّومبار- که داشتم توی ماشین از کلاس فیزیک برمیگشتم و حوصلم سر رفته بود زیر نورِ تیرای چراغبرق و به زحمت یه کتابی رو از توی کیفم پیدا کردم و شروع کردم به خوندنش؛ و این کتاب جذاب و خوندنی و خوردنی، شد اولین شروع عشقبازی من با کتاب. و در اثنای این عشقبازیها آشنا شدن با حسنآقا (حسنشونم) بهترین هدیهای بود که خدا میتونست توی مسیرم قرار بده و من رو در این راستا کتابخون کنه:) و اینگونه ما کتابخوان شدیم و با کمک حق و برای حق کوشیدیم کتابخوان بمانیم و دعوت حق را در راستای عمل به دستور ولیفقیه -مبنی بر کتابخوانی- لبیک گوییم. + این لیست تا پایانِ سال ۱۴۰۳ بروز میشه و قطعاً به این کم نباید قانع بشیم. 2 22 کتابخانه شهید احمدی روشن لیست منتشر کرد. 1403/6/26 شهید مطهری 15 کتاب کتابخانه شهید احمدی روشن _ شهید مطهری 0 1 زهرا بذرافشان لیست منتشر کرد. 1403/6/23 چگونه کتابهای شهید مطهری را مطالعه کنیم؟ 7 کتاب این لیست کتابی است که من با این ترتیب کتابهای شهید مطهری را از ۱۳ تا ۲۲ سالگی مطالعه کرده ام. متأسفانه هنوز موفق به مطالعه بسیاری از کتابهای ناب ایشان نشده ام. با دعای شما به زودی، ان شاء الله. 0 3 حمیدرضا ملازاده لیست منتشر کرد. 1401/8/19 کتاب های بصیرتی 11 کتاب استاد شهید مطهری 0 4 مهدی درویش زاده لیست منتشر کرد. 1402/12/27 بخوان 14 کتاب این لیست شامل بهترین کتاب هایی است که بنده تا به الان مطالعه کردم و کاملا شخصی و برحسب علایق و سلایق خود بنده لیست شده و قطعا بی عیب و حتی مناسب هر کس نیست لیست به مرور تکمیل خواهد شد. 0 6 عماد لیست منتشر کرد. 1402/12/29 کتاب ۱۴۰۲ 14 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۲ خواندم 0 1 محمد امین حکمی لیست منتشر کرد. 1402/9/17 کتب معرفتی(مناسب نوجوانان ۱۳ الی ۱۵ سال) 16 کتاب در این لیست سعی شده کتب معرفتی که برای قشر نوجوان و مشخصاً سن ۱۳ تا ۱۵ سال مناسب هستن معرفی بشه. 1 6 محمدرضا لیست منتشر کرد. 1402/7/4 خوراک ارائه برای کودکان و نوجوانان 16 کتاب کتاب هایی که تو کودکی برای من ارائه شد و اثر گذاشت 0 6 dbizans لیست منتشر کرد. 1402/7/26 هر نوجوانی باید این کتاب هارو بخونه 8 کتاب دوران نوجوانی من زمانی بود که بیشترین کتاب های عمرم رو خوندم و این دوره ی بحران، با کتاب تبدیل شد به شیرین ترین و تاثیر گذار ترین دوران زندگی. مسیر زندگی، رشته ی تحصیلی و...من با خوندن کتاب های مختلف خود به خود راه زندگی رو جلوی من گذاشتند. 1 1 ابوالفضل امیرآبادی زاده لیست منتشر کرد. 1402/7/9 سیر مطالعاتی/مرحله اوّل 33 کتاب کتاب های سیر مطالعاتی شهید مطهری 2 13 سجاد کاوه لیست منتشر کرد. 1402/4/7 پیشنهاد کتاب 4 کتاب توی این لیست کتاب هایی رو ک خودم باهاشون خیلی حال کردم یا بیش از هشتاد درصد احتمال میدم ک براتون مفید باشه یا حال کنید رو معرفی کنم 0 1