لیستهای کتاب بهارا شیرازی لیست منتشر کرد. 1403/6/4 کتابهای کودک در باب سوگ 13 کتاب وقتی پای مقوله سوگ و فقدان برای بچهها وسط میاد، اغلب بزرگترها دست به دهان و سردرگم اند. نمیدونند چه طور باید واکنش بدن، چطور توضیح بدن. به خصوص اگه این سوگ مربوط به یه آدم نزدیک برای بچهها باشه، سردرگمی و نابلدی بزرگترها بیشتر میشه. این کتابها کمک میکنند تا موضوع سوگ را برای بچهها باز کنیم، خصوصا فسقلی هایی که در وضعیت مشابه قرار گرفتند، یعنی از دست دادن پدر و مادر. 6 160 زینب سادات رضازاده لیست منتشر کرد. 1402/6/1 کتابهای آماده شدن برای مدرسه 10 کتاب خیلی خوب هست قبل از شروع مهرماه یکی یا چند تا از این لیست را برای بچهها پیش تا دوم بخوانیم و در مورد شروع مدرسه باهم صحبت کنیم. یا اگر معلم هستید خیلی کتابهای خوبی برای ابتدای سال هستند که با آنها با بچه ها در مورد قوانین، مشکلات مدرسه ، حس ها صحبت کنید . 0 7 گربه کتابدوست لیست منتشر کرد. 1403/5/22 کنار اومدن با مرگ 5 کتاب توی این لیست کتاب هایی رو بهتون معرفی میکنم که با این کتاب ها میتونید به بچه ها /خواهر/برادر کوچک ترتون کمک کنید با مرگ کنار بیان مرگ عزیزان ، پدر و مادر ، حیوانات خانگی و هر عزیزی که از دست دادنش موجب افسردگی کودک بشه. رده سنی خاصی نداره و مناسب همهاست 0 6 مریم علویان لیست منتشر کرد. 1403/3/25 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۲)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 5 فاطمه جعفری لیست منتشر کرد. 1402/9/14 اضطراب جدایی 6 کتاب برای شروع جذب مهدکودک و مدرسه کتابها و داستان ها یه عامل خیلی موثر و کاربردی هستن .. بخصوص اگه گیشهای نباشن و با داستان پردازی قشنگی همراه باشن .. اینجوری کودک خودش رو جای اون شخصیت میذاره و در شرایط امن اون جدایی رو تجربه میکنه .. و بعضی کلید واژه ها هم برای آرامش کودک میتونه کاربردی باشه مثل بوسه جادویی تو کتاب دستی که بوسه میزند که به ما تو پروسه جذب خیلی کمک کرد ❤️ 0 5 زینب محسنی لیست منتشر کرد. 1402/4/25 کتاب کودک 37 کتاب کتاب های کودک مورد علاقه ام. 0 11 فاطمهالسادات شهروش لیست منتشر کرد. 1402/2/17 کتابهای کودک با موضوع سوگ 18 کتاب در این لیست کتابهای کودک با موضوع سوگ فهرست شدهاند. 3 59 فاطمهالسادات شهروش لیست منتشر کرد. 1402/2/16 کتاب کودک-ترس 34 کتاب هر یک این کتابها به جنبهای از ترس در کودکان میپردازد. حواستان باشد کتاب مناسب کتابی است که در زمان مناسب نیز خوانده شود. اگر کودک شما از تاریکی یا تنهایی نمیترسد، اصلا نباید کتابی درباره ترس از اینها برایش بخوانید! 0 5