نظرها (4)
لیست جالبیه و اونجایی که گفتید کادر درمان بخونن برام جالبتر بود. امیدوارم روزی روایتهایی از مواجهه کادر درمان با بیماران و بیماری هم داشته باشیم اما باور کنید برای خود کادر درمان مسئله جور دیگهای سخته... برخلاف چیزی که شاید رسانهها نشون میدن که انگار کادر درمان آدمهای بیرحمین یا دوست دارن بیرحم باشن؛ اصلاً اینطور نیست. اگه براشون مرگ عادت نشه، اگه نتونن فراموشش کنن، دیگه نمیتونن حتی یه روز به کارشون ادامه بدن. اولین باری که من و یکی از دوستام رفتیم ICU، نیم ساعت نشده بود که یه مریض ایست قلبی کرد یا به اصطلاح کد خورد. صحنهی احیا و نیم ساعت تلاش برای زنده نگهداشتن یه نفر به حدی برای هردومون سنگین بود که تا چند روز اضطراب داشتیم. در واقع در این جور رشتهها شما یاد میگیرید و بهتون یاد میدن احساساتتون رو از کارتون تفکیک کنید.
دیروز
ممنون از پیشنهادتون ✨ آره واقعاً قبول دارم که نباید بیاحساس یا حتی دچار روزمرگی شد. ولی شاید واکنش شما به عنوان کادر درمان مثل بقیهی افراد نباشه و بیمار فکر کنه شما بیاحساسید. مثل وقتی که مثلاً از مشکل پیش شما میگن و شما راهحل میدید و خیلی احساسی صحبت نمیکنید. بیشتر منظورم از این نظر بود. من که از فضای درمان تقریباً دور شدم ولی کلاً انقدر این کار درمانی سخت و حساسه که بتونید هم احساس و زندگی شخصیتون رو مدیریت کنید هم به بیماران حس بدی ندید که واقعاً امیدوارم خدا خودش کمک کنه. موفق باشید :) @saudade
دیروز
بله واقعا قبول دارم خیلی سخته با حرفتونم موافقم فکر میکنن ما باید مثل خودشون رفتار یا سوگواری کنیم.حتی بعضی وقتا اگر بعد از احیای مریض میرفتیم آب میخوردیم.متهم میشدیم ب اینکه چقدر بی احساسیم.درک نمیکردن ما هر روز با این چیزا مواجهیم از طرفی کمبود نیرو هست وفشار کاری هم خیلی بالاست . خدا خودش قوت بده برای ادامه مسیر @roshana.
سودآد