آمریکای لاتین منتخب m a h s a m a h s a دیروز آمریکای لاتین من تازه اولِ مسیر مطالعاتی ادبیات جادویی ِ آمریکای لاتینم. و کتابهایی که از این خطه خوندم و دارم میخونم، به مرور اینجا اضافه خواهم کرد. 💘 186 0 12 1 تاریخچه ای عمومی از بی عدالتی و شرارت خورخه لوئیس بورخس 3.8 1 2 ابداع مورل آدولفو بیویی کاسارس 3.7 15 3 دوازده داستان سرگردان گابریل گارسیا مارکز 3.0 0 4 چشمهای سگ آبی رنگ گابریل گارسیا مارکز 3.5 3 5 عطر خوش مرگ گی یرمو آریاگاخوردان 3.1 24 6 شام سزار آیرا 1.3 0 7 مردی هست که عادت دارد با چتر بکوبد توی سرم فرناندو سورنتینو 3.5 10