تکامل؛ از داروین تا امروز منتخب شیرین کلانتری شیرین کلانتری 11 ساعت پیش تکامل؛ از داروین تا امروز هیچ چیز در زیست شناسی جز در پرتو تکامل معنا ندارد «تئودوسیوس دوبژانسکی» 5 0 0 1 داروین در عهد قاجار محمدعلی سنقری حائری 0.0 2 جانورنامه میرزا تقی خان انصاری کاشانی 0.0 3 درآمدی تاریخی به نظریه تکامل جان اسکاتنی 4.3 1 4 تکامل تدریجی مایکل دنتون 0.0 5 چگونه داروین بخوانیم مارک ریدلی 4.3 1 6 در سایه انسان جین گودال 3.0 1 7 یاد جنگل دور: فرضیه ساوانا و انتخاب زیستگاه در انسان گوردون اچ. اوراینز 3.8 2 8 جهش اجتماعی: یافته های جدیدنظری تکامل درباره اینکه ما که هستیم و از کجا آمده ایم و چه چیزی شادکاممان می کند ویلیام فون هیپل 4.4 12 9 چگونه گورخر راه راه شد؟ و سایر داستان های داروینی من درآوردی لئو گراسه 3.6 6 10 در پی پیدایش مایکل مارشال 0.0 11 پیدایش انسان یوزف اچ. رایشهولف 4.0 1 12 ظهور انسان خردمند (تکامل تفکر امروزی) تامس وین 5.0 0 13 داروین به شهر می آید منو اسکیلتهاوزن 0.0