صفحۀ اصلی

پیمان مهرابی

پیمان مهرابی

1402/7/9

تاریخ و تمدن

مجموعه‌ای تحلیلی درباره تاریخ و تمدن، با نگاهی متفاوت و کاربردی، برای فهم هرآنچه بوده و هم‌اکنون پیرامون ما اتفاق می افتد.

روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تاکنون؛ آسمان به زمین الصاق شد؛ از آغاز تا پایان قرون وسطی جلد 1

4.1

روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: دوباره به آسمان نگاه کن: از ظهور اسلام تا تمدن اسلامی

4.0

روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: "من" به قدرت رسید: از رنسانس نا روشن گری جلد 3

4.3

روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: این عصر قرمز است: از مدرنیته تا جنگ جهانی دوم جلد 4

4.1

روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: در جهت عکس حرکت کن: از اعتراض های مدرن تا کنون جلد 5

4.3