لیست کتاب بهترین کتاب های گودریدز ۲۰۲۱ Bokitanik 1402/1/5 بهترین کتاب های گودریدز ۲۰۲۱ بهترین های گودریدز ۲۰۲۱خیلی جاها کتاب های دیگه نویسنده رو گذاشتم چون اون کتاب برتر ترجمه نشده و کتاب شاه زخم ها هم جلد دوم که چاپ نشده بود به همین دلیل جلد یک رو گذاشتم 😄 6 0 3 1 دنیای زیبا کجایی؟ سالی رونی 5.0 0 2 آخرین چیزی که به من گفت: رمان لارا دیو 3.6 16 3 درباری از شعله های نقره ای سارا جی. ماس 4.2 2 4 پروژه ی هیل مری اندی ویر 4.3 4 5 بیا وانمود کنیم هیچ اتفاقی نیفتاده است: خاطرات نسبتا حقیقی جنی لاوسن 3.1 3 6 دلتنگی در فروشگاه اچ مارت میشل زانر 3.7 3 7 رنج و سکوت: داستانی واقعی از قتل و خاطره پاتریک رادن کیف 4.0 0 8 تپه ای که از آن بالا می رویم آماندا گورمن 0.0 9 شاه زخم ها: دوگانه نیکولای جلد 1 لی باردوگو 4.4 0