جزئیات فعالیت
1403/3/26
هعیییییییییی اگه الان درگیر امتحانات نیستید، باید بگم شما خیلی خوشبختید😮💨 دوهفته دیگه میام و این زمان رو جبران میکنم🤝 جالبه، خیلی جالبه دقیقا میدونم درآینده چی میشه ولی یادم نیست کتابو خوندم یا فیلمش رو دیدم 😂 از آقای دارسی هیچی نمیگم چون به طرز جالبی ازش خوشم میاد البته علت اصلیش اینه که، شخصیتش منو به یاد یکی از عزیزانم میندازه :] خیلی گوگوله برام ^_^ الیزای عزیزممممم این دختر رو خیلی خیلی دوست دارم ^_^ چقدر فهمیده، با شور و نشاط و عاقله 🫂🤍 بقیه خواهر هارو دوست ندارم فعلا :(( وای خانم بنت! من جای الیزابت بودم از دست مامانه سکته میکردم 🤐 باباش چقدر خوبه😂 خدافظش کنه
دقیقا آدم دلش میخواد از دست مامانه سرشو بکوبه تو دیوار 😄 اونوقت باباش 😂
1403/3/26
دقیقا همین امروز بعد از یک ماه کامل اخرین امتحانمو میدم و خلاص میشم از شرشون 😭😶 خداوند به شما که تازه میخواید ورود کنین به این زمان منحوس صبر عطا کند 🤌🏻😂
1403/3/26
آخی خسته نبااشید من کارم انقد طولانی نیست خیلی شتاب زده و پشت هم امتحان میدیم و تماام😅
1403/3/26
ای وای آقای دارسی گوگولیه؟ اگه بفهمه سکته میکنه 😂😂😂 فکر میکنم بعضی رفتار های احمقانشون برای اون زمان خودشون عادی بوده و رفتارای این الیزبت عجیب بوده فکر کنم غرور و تعصب اینقدر مشهور باشه همه بدونن اخرش چی میشه🥲😂 ولی بازم خیلی خوبه خوندنش
1403/3/26
اونجاهایی که جواب دوشیزه بینگلی رو میداد دلم میخواست لپاش رو بکشم از بس گوگول بود😂 آخه دیگه انقد ضااایع که نباید از دخترش تعریف کنه و بخاطر تعریف از زیبایی دخترش یکی دیگه زو تخریب کنه :// مثلا میدونم صحنه بعدی چه اتفاقی میفته، ولی از اینکه نوع لباس هاشون رو یادمه فکر کنم فیلمش رو قبلا دیدم 🤦♀️
1403/3/26
من که به شخصه توی داستان هر بار خانم بنت حرف میزد میخواستم خودمو پرت کنم پایین از دنیا😶😭😭😂😂😂 ولی با این که فرهنگشون با الان فرق داره به خودم دلداری میدادم😶 @zahra_rsd
1403/3/26
وااای اون صحنه ای که دختر بزرگش توی خونه بینگلی ها مریض افتاده بود، اونجا وقتی مادره صحبت میکرد، من عرق شرم میریختم😂😂 خداروشکر که تغییر فرهنگ دادن😂😂 @Khazar
واقعا این حجم از گوگولی بودن و دوست داشتنی بودن دو شخصیت اصلی خیلی جذابه.🥲
1403/3/26
منم از اقای دارسی خوشم میاد وای دقیقااا یه تنه میتونه این مامان آبروی کل خانواده رو ببره وایییی دیدیین باباشون خیلی خوبه😂 از دستش پیر نمیشن اینقدر که خوبه
1403/3/26
آخه چرا اینجوریییییی میکنه🤦♀️🤦♀️ وای دوشیزه بینگلی وقتی پشت سر الیزا حرف میزد دلم میخواست سرش رو بکنم 😒 خیلی بی ادبننننننن باباشون عالی بود😂🤌
1403/3/26
نمیدونمممم 👩🏻🦯 وای وای دقیقاااا دلم میخواد سرشو بکنم، رفتاراش خیلی آزاردهنده هست😕 ارههه🥹😂 @zahra_rsd
1403/3/26
اونجایی که دارسی داشت نامه مینوشت و دوشیزه بینگلی نشسته بود کنارش هی باهاش حرف میزد رو خوندی؟ همونجا از دارسی خوشم اومد😂🤦♀️ @Lunika
1403/3/26
اخ خدایا...دارسی و الیزابت ولی خدایی بینگلی خیلی باحاله.. خانم بنت هم بار طنز مجموعه را به نحو احسنب به دوش میکشه... من عاشق اوجام که آقای بنت خودش رفته خونهی بینگلی ها...ولی میگه من نمیرم...🤣 وسوسه امکردی برای بار چندم بخونمش... خاطراتم را همزنده کردی... الهی ادر امتحاناتت موفق باشه..
1403/3/27
این دوتا خیلی جذابن، قشنگ مکمل همدیگن :))) آقای بینگلی؟ دوشیزه بینگلی (کارولین) رو که دلم میخواد به ۱۸۰ قسمت تقسیمش کنم، دختر بی ادب 😒 واااای خیلییی خوبه، یکی هم اون جایی که مامانه جین رو زیر بارون میفرسته خونه بینگلی ها بعد مریض میشه، بابائه میگه حداقل اگه بمیره هم خیالمون راحته برای صید آقای بینگلی مرده 😂😂😂 میتونم مدت ها با خاطراتش بخندم😂 قربونت برم ممنونم 😍🤍
1403/3/27
خواستم بهعنوان کسی که درگیر امتحاناته اعلام حضور کنم فقط*🥲😂 راستی گزارش پیشرفتهاتونو خیلی دوست دارم خانم رستاد :>
1403/3/27
دقیقا😭😂 البته ما هفتهی بعد امتحان آخرمونه ان شاء الله روند امتحانات شما بر وفق مراد پیش بره🥲❤ فدای شمااا🥺😂🫀 @zahra_rsd
1403/3/28
من عاشق جین بودم :) از الیزا هم یکم خوشم میومد ولی جینننن فقط جینننننن فوق العاده ترین بودددد🥺😍💗