یادداشتهای زهرا محسنی فرد (253) زهرا محسنی فرد 1403/8/21 چغک جمعی از نویسندگان 4.4 45 بودنم در به خوان، مثل باران های بوشهر است. باران های بوشهر را که می شناسید؟! چغک را حوالی روز دانش آموز خواندم. طبیعتا فقط برای بخشی از نوجوان، که این روزها زیاد هم نیستند، می تواند خواندنی باشد. نوع نگاهش و پرداختش را دوست داشتم. 1 1 زهرا محسنی فرد 1403/6/14 شهرهای شگفت انگیز استیو مک دونالد 5.0 1 یکی اش کم است. 1 4 زهرا محسنی فرد 1403/6/14 گربه ی قرمز، گربه ی آبی جنی دزموند 4.2 1 تصویرگری اش بی نظیر و چشم گیر است. پرداختش به موضوع هم قابل قبول است. 0 6 زهرا محسنی فرد 1403/6/14 زرافه سفید (داستان های آفریقای شگفت انگیز 1) لورن سنت جان 4.0 1 من عاشق زرافه ها هستم. برای همین از مجموعهی تازه چاپ افریقا ، این جلد را انتخال کردم کتاب را بسیار دوست داشتم و به نظرم خواندنی است. 0 4 زهرا محسنی فرد 1403/3/22 مامان بزرگ شگفت انگیز من رضوان خرمیان 4.5 2 توجه نویسندهی اثر به جزییات و ساختن تصویری غیر تیپیکال و واقعی از مامان بزرگ امروزی بسیار قابل توجه و تحسین برانگیز است.برای کودکانی که همانند دختران من ، مامان بزرگ شگفت انگیزی در شهری دور دارند ظرفیت بالایی برای همذات پنداری دارد و بی تردید کتابی خوبی و خواندنی برای کودکان+۶ سال است. 0 8 زهرا محسنی فرد 1403/3/19 یک بغل میمونی (قصه انگشتی) افسانه شعبان نژاد 3.0 1 کتاب ها امروز به دستم رسید و از نشر برای ارسالش بسیار سپاس گزارم. تصاویر نسبتا خوب و اشعار خانم شعبان نژاد نیز خوش آهنگند. اشعار کودکانه، ساده و روان و گاهی با چاشنی طنز نیز همراه می شوند. اینکه تلاش شده است به کمک انگشت ها بازسازی شود نیز جذاب است. اما شاید اگر یک روکش پارچه ای طراحی میشد مناسب تر بود. مخصوصا در جلد مهمونی کرم هاکه در واقع انگشت می بایست به جای سر حیوان قرار بگیرد . در جلد یک بغل معمولی نیز گاهی جای انگشت چندان مناسب طراحی نشده بود. 0 2 زهرا محسنی فرد 1403/3/19 اسبی که دو بال داشت زهرا زواریان 3.6 3 از پرداخت های خوب به عاشورا برای کودکان+۹ 0 1 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 بشنو از بز چون حکایت می کند دن مونته ئیرو 4.1 1 جان من است این! اسلام زاده با آشنایی با این کتاب مرا بنده خود ساخت! 1 3 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 بدن تو مال خودته! کورنلیا اسپلمن 3.1 2 این امتیاز صرفا به جهت مخالفتم به پرداخت به موضوع تربیت جنسی با این رویکرد، برای کودک زیر۷ است . 0 0 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 قصه ی واقعی مداد و پاک کن کارن کیل پاتریک 3.8 3 تصویگری خلاقانه این کتاب را با موضوع پرتکرار دوستی خواندنی و قابل توصیه کرده است 0 1 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 یک داستان دنباله دار کلر ژوبرت 4.1 11 در برهوت نبود کتاب خوب با موضوع مهدویت برای این گروه سنی, حتما کتاب خوب و قابل توصیه ای است. 0 4 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 مدرسهی آدمها جلد 1 عزت الله الوندی 3.9 6 مجموعه ای کم نظیر به ویژه از نظر تصویرگری . 0 0 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 غازی که نمی خواست غاز باشد پتر هوراچک 4.0 5 از عاطفه اسلام زاده در ویژه برنامه ای که برای کتاب های مناسب برای کودکان نوخوان رفتیم، آموختم این کتاب علاوه بر پذیرش خود، آشنایی با حیوانات و درون مایه طنز برای کودکان نوخوان هم بسیار مناسب است. 0 5 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 غافلگیری های جورواجور آماندا و تمساحش مو ویلمز 4.1 5 من این گونه ام یا این کتاب را قدر دیگر کار های ویلیمز عاشق نیستم 0 0 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 ماه پری لیلا کفاش زاده 4.0 2 از خوب های روزگار فی کل ایام به ویژه در ایام الله یلدا که دست بر سر دنبال کتاب خوبیم. 0 5 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 بچه باتلاق جین ویلیس 4.5 5 عاشقش شدم. عاشقش می شوید. تمام. 0 1 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 خرس و پرنده و قورباغه گوین میلوارد 4.5 2 تصویرگری خوب، افق های دور و داستان دلچسب 0 1 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 بزرگ شدن در سپیدان زینب ایمان طلب 4.6 17 خواندن کتابی که دوست جان جانی ات نوشته باشد نعمتی است بسیار جذاب. انگار آدم قدش بلند تر می شود. آن هم نه هر کتابی، کتابی که سرش به تنش بی ارزد. بسیار دوستش داشتم. سوژه جذاب، پرداخت خوب و عنوان بسیار مناسب و همه چیز تمام 0 7 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 آن بیرون چه خبر است؟ زهرا نعمت الهی 4.0 2 بسیار دوستش داشتم. خوشحالم مهرسا کتاب های تالیفی خوب را چاپ کرده و امید که ادامه دار باشد. 0 1 زهرا محسنی فرد 1403/3/18 شوخی های لودی اولف لف گرن 5.0 1 آقای شهریر برایم فرستاد. ریحان ۴ ساله بود.مثل همیشه کتاب را اول خودم خواندم . لبم را کج و معوج کردم که چه کتاب بی مزه ای! کتاب را برای ریحان خواندم و بچه قاه قاه با آن خندید . به محض تمام شدن گفت دوباره بخوان، دوباره خواندم. دوباره بخوان و چهار باره خواندم .. 0 0