یادداشتهای وحید اسلامی (13) وحید اسلامی 2 روز پیش نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 160 بعنوان اولین قلم آقا وحید نمی خوام قضاوت کنم. گویا ایشان صرفا اصل زمانها را کنار هم چیده و بینش را براساس ذهن خودش چیده و البته مطالب مفید و نغزی را بیان کرده . ولی این برای موضوعی تاریخی از شخصیتی بزرگ مثل شیخ انصاری، شاید جالب نباشد. مثلا یکی از موضوعاتش خیلی جالب بود و خنده دار ... مثلا ازدواج شیخ را طوری ترسیم می کنند که کاملا عاشقانه ست اما یکهو شیخ می رود و فقط ۳ سال در کاشان می ماند و انگار خانواده ای ندارد و این تناقضات در داستان هست چون می خواهد حرفهای خود را در دهان شیخ و باقی افراد بگذارد. 0 0 وحید اسلامی 1403/9/30 نا مریم برادران حقیر 4.2 74 کتابی از زندگی شهید صدر که تقریبا به همه زوایای زندگی این عالم نابغه پرداخته و کلیدواژه های خوبی برای تحقیق بیشتر داره و قلم هم طوریه که آدم رو می کشونه به خوندن .... جاهایی از کتاب مخصوصا غربت شهید در اواخر کتاب با اشک همراه شد و تجربه عجیبی بود که چطور یک رهبر تنها می شود ... 0 1 وحید اسلامی 1403/9/14 نفحات نفت: جستاری در فرهنگ نفتی و مدیریت دولتی رضا امیرخانی 4.0 25 اینبار کاری با قلم نویسنده ندارم اما واقعا موضوعش برام جالب بود و بسیار هم بدردم خورد. اینکه نگاه و منظر آدم چی باشه راجع به یک موضوع بسیار مهم و تعیین کننده ست ... امیرخانی دانسته یا ندانسته به حکمت عملی اشاره دارد. قسمتی از حکمت که به فضیلت فکری معروف است یعنی اینکه ما چگونگی به عمل درآمدن معقولات و دانسته ها را بررسی می کنیم. در نفحات نفت جاهایی دقیقا همین مطلب را بررسی می کند. اما اصل مسئله مشکلات بهره برداری صرف از نفت است اما گویا زندگی ما هم گاهی همین است که خود را بسته ایم به یک جریان و به غیر آن فکر هم نمی کنیم و سرآخر قدرت تغییر هم نداریم. 0 8 وحید اسلامی 1403/8/26 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 3.8 91 داستانش باعث میشد تا بشه ادامش داد و الا قلم نویسنده زیاد جذاب نبود بنظرم و میشد این داستان جنایی و جذاب رو بهتر هم روایت کرد. اما در کل خوبه خوندنش و اطلاعات خوبی هم بابت صهیونیسم و داعش میده. 0 0 وحید اسلامی 1403/8/26 رقصی چنین میانه میدانم آرزوست مصطفی چمران 4.3 10 وقتی راهیان بودم این کتاب رو خوندم شور و شعف عجیبی در دلم ایجاد میشد. همش امید بود و استقامت در راه آرمانی که داری. و چه نیایش هایی در اون لحظات ناب جنگ و چه جنگاوری ای دارد این دکتر میدان دیده در لبنان 0 0 وحید اسلامی 1403/8/26 استاد عشق ایرج حسابی 4.4 13 این کتاب قشنگ به آدم انگیزه پا شدن رو میده ... خیلی جاها نباید دکتر حسابی ادامه میداد اما صبر کرده و تلاش و اراده را عجین کرده تا وطن دوستیش رو به رخ همه بکشه. قشنگه 0 0 وحید اسلامی 1403/8/25 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 227 متن کتاب رو دوست داشتم که ساده بود و برای افرادی که سوالات اولیه از دین دارن خوبه ... اما خب نحوه پاسخگویی ها می تونست بهتر باشه و شاید اگر شبیه رمان بود تا از حال و هوای محل زندگی بیشتر میگفت، جذابتر بود 0 0 وحید اسلامی 1403/8/25 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 115 اولین نوشته ای که از امیرخانی خوندم و چون قبلش یک سابقه دو ماهه زندگی در یک معدن سنگ داشتم، خیلی خوب ارتباط گرفتم. داستان می کشید آدم رو ... فکر کنم ۲ روزه خوندمش که هر لحظه اش منو مجذوب خودش کرد از جنگ تا خونه و معدن و بعد هم پایان غیرقابل انتظارش ... ی عاشقانه غیر زن و مردی 0 0 وحید اسلامی 1403/8/24 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 109 شروع کتاب بدک نبود و لحن خوبی داشت اما رفته رفته قشنگتر شد و آدم رو با داستان همراه می کرد. البته گاهی نامه ها گویا ربطی بهم نداشت. در کل لذت بردم ازش مخصوصا اواخرش ... 0 0 وحید اسلامی 1403/8/24 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 109 به قول تقریظی که آقا بر کتاب داشت، در جاهایی گریه کردم و خواندم و این از بخاطر بیان سختی های اسارت است بویژه برای خانم ها... غیرت عجیبی درونم به جوش می آمد وقتی کتاب رو می خوندم 0 0 وحید اسلامی 1403/8/24 حکایت زمستان سعید عاکف 4.6 37 داستان قشنگ جلو می رود و واقعا خوب روایت شده است. اما دردناک است و غم انگیز همه دردهایی که اسرا متحمل می شوند. یک تیکه از داستان جذاب بود، اونم برخورد ایشون با ابریشم چی 0 0 وحید اسلامی 1403/8/24 خاکهای نرم کوشک: خاطرات خانواده و همرزمان شهید سعید عاکف 4.4 68 داستان های بسیار زیبایی دارد البته بریده بریده است که از خاطرات شهید برونسی جمع آوری شده که شاید بصورت رمان بود، بسیار قشنگتر میشد. اما خاطرات واقعا ناب است ... 0 0 وحید اسلامی 1403/8/22 قیدار رضا امیرخانی 4.1 120 مدل نوشتار به قدری جذاب و هنرمندانه ست که مانند یک نمایشنامه انگار داری زندگی می کنی با شخصیت ها و لوکیشن ها و .... توصیفات بسیار زیباست از طرفی من خودم لحن هم داشتم برای خواندنش و خب همه کتاب را با همین لحن ها ضبط کردم😁 0 0