یادداشت فاطمه اصغرزاده

اتاقی از آن خود
        ویرجینیا ولف در این کتاب در مورد زن و داستان  و چالش های نویسندگی زنان و در کل چالش های زندگی و استقلال زنان صحبت میکنه.. کتاب در حقیقت از حیث نقد و بیان مسئله فمینیستی حائز اهمیته و نظر خود من اینه که بیشتر از اینکه به سوالات پاسخ بده،  بیشتر فکر رو به چالش میکشه و این خودش به سوالات بیشتری منجر میشه و البته تا حدودی تو اوایل و اواخر کتاب تناقضاتی هست و این خودش نشون دهنده میزان درگیرشدن ذهنی نویسنده با موضوع بوده..
موقع خوندن کتاب حتما باید زمان نگارش کتاب و ادبیات و فرهنگ و دید جامعه نسبت به زنان و محدودیت های شدید زندگی زنان  اون دوره رو در نظر داشته باشین..
یه چیزی که ازین کتاب خیلی برام جالب بود میزان دقت و توجه ویرجینیا موقع خوندن اثار بقیه نویسنده ها بود به خصوص در مورد کتاب جین ایر که یه قسمتی صحبت کرده بود و من بعد خوندن جین ایر دقیقا به همون جا رسیدم و واقعا دقت ویرجینیا وولف رو تحسین کردم..
کتاب، کتاب خوبیه به نظر من ولی ازون دسته کتاب ها نیست که به همه پیشنهاد بدم بخونن  و خوندنش رو به افرادی پیشنهاد میکنم که یا خودشون میخوان نویسنده بشن یا هستند  یا اثار ویرجینیا ولف رو خوندن یا به اثار حیطه فمینیستی علاقه دارن..

1.2k

همتا