یادداشت راضیه بابایی

                این کتاب مدت زیادی در قفسه در حال خواندنم بود.امروز که تمام شد ،دلم گرفت راستش.چند ماهی عادت داشتیم  روزانه چند صفحه از کتاب را بخوانیم  و به دوران جنگ جهانی اول و ماجراهای تاریخی آن سفر کنیم.
با اینکه هنگام خواندن کتاب خیلی پیش می آمد که صدای مخالفی با نویسنده داشته باشم ولی حجم آگاهی و دانشی که خواندن وقایع این کتاب برایم داشت، آنقدر زیاد بود که (صلحی که صلح ها را بر باد داد) را یکی از بهترین های تاریخی می دانم.

کتاب، سر فرصت و بی عجله به ساختن گراف ارتباطی بین دول غربی و دولت های خاورمیانه در جریان جنگ اول می  پردازد، سیاستمداران را به خواننده می شناساند و ما را آرام آرام در جریان مسیر شکل گیری اسرائیل کنونی  و خاورمیانه‌ی فعلی قرار می دهد.
خواندن این کتاب را به شدت به دوست داران تاریخ توصیه می کنم.ممکن است در ابتدای کتاب  با تعداد زیاد اسامی،گیج شوید ولی اگر قله‌ی دشوار آغازین کتاب را تاب بیاورید، به حوادث  جالب تاریخی می رسید.
        
(0/1000)

نظرات

انتظار نداشتم مرورت اینقدر مثبت باشه راضیه، خصوصا بعد از اون فصل‌های انتهایی کتاب :))
1
به اندازه اعتراضم امتیاز کم کردم.البته فصل ۶۱ هم خیلی حرف داشت.نویسنده سوالات  بنیادینی رو مطرح کرد. در نهایت  با تمام دفاعی که نسبت به موجودیت اسرائیل داشت،آخر این حرف رو زد که امیدی به تمام شدن این اختلافات نیست و عملا خاورمیانه  و مردمش  با بقیه قسمت های دنیا فرق دارند و ...بقیه توضیحاتش که می دونی