یادداشت فاطمه سلیمانی ازندریانی
1400/9/18
#پریدخت که منتشر شد همینجا یه مطلب نوشتم که نوش جون نویسنده اش این همه صف کشیدن و تحویل گرفتن و تجدید چاپ توی مدت کوتاه. هنوز هم میگم. چون نویسنده اش با کلمات آشناست و با کلمه جا توی دل مردم و مخاطب باز کرده. همون موقع هم البته میدونستم قطعا با یک شاهکار مواجه نخواهم شد. حالا که خوندمش هم دوستش دارم چون کلمات و جملات ناب و فاخر زیاد داره. اگه اهل خواندن اینجور متنها هستید این کتاب رو از دست ندید. اما اگه به خیالتون این کتاب رمانه یا داستان و به همین دلیل قصد دارید بخونیدش کلا بی خیال بشید. چون نامه های پریدخت و سیدمحمود فقط شرح درد فراغه و از مشروطه هم اگر چیزی میگه، نکته دندون گیری نداره. کتاب با اینکه نثر قاجاری داره اما بی نهایت خوش خوانه و دلپذیر. اما داستان نیست. شرح شیداییه بیشتر. گاهی هم آدم میمونه به کار سیدمحمود. جایی که به دلیلی باید با شتاب برای معشوق نامه بنویسه سر صبر وضو گرفته و تا آب وضوش خشک بشه میشینه سر حوصله نامه می نویسه. به نظرم پریدخت یه غزل منثوره. نویسنده این بار به جای نظم با نثر به شرح دلدادگی عاشق و معشوق پرداخته. ولی ای کاش کمی هم داستان گویی چاشنی کارش میکرد. کم نبودن شاعران قصه گو
1400/11/27
🔶دعوت نامه🔶 سلام دوست عزیز😉 این پیام از اولین پادکست ادبیات پایداری فارسی زبان ایرانی که به شما دارد فرستاده میشود. ما قراره داستان و زندگی نامه افراد و تاریخچه های ارزشمندی را برای شما روایت کنیم. منتظر شما هستیم🌷🙏 پایداری قراره از شهدا،زنان مقاومت،خاطرات شیرین و تلخ زندگی افراد و وقایع صحبت کند!!! با جست و جو اسم پایداری در کست باکس،گوگل پادکست و سایت و نرم افزار ایرانی شنوتو شنونده باشید.
سارا کرمانی
1400/9/20