بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

یادداشت فاطمه سلطانی

                سید سعید هاشمی یکی از نویسندگان محبوب زمان نوجوانی من است.زمانی که هنوز در ابتدای راه نویسندگی بود و من نوجوان نوشته جاتش را در مجله سلام بچه ها می خواندم.همان موقع هم یادم است که قلم تر و تازه و بانشاطی داشت که معمولا کمی طنز هم چاشنی آن بود.
من این کتاب را وقتی خریدم که داشتم دنبال کتاب خوبی می گشتم برای پیشنهاد دادن به دختر ۱۰ ساله ام. گوشه چشمی هم به هوای دل خودم داشتم که دوست داشتم ببینم سید سعید هاشمی هنوز هم مثل قبلا هایش می نویسد یا نه
البته دخترم قبول نکرد و ناچار شدم خودم زحمت خریدنش را بکشم!
اما حالا که کتاب تمام شده می بینم که از انتخابم راضی ام.و خوشحالم که آقای هاشمی هنوز دارد برای مخاطب نوجوان می نویسد.
تمام اتفاقات کتاب از زبان یکی از آدم های موثر واقعه کربلا روایت می شود.(نمی گویم چه کسی اما اگر به عنوان کتاب  در کنار طرح جلد آن کمی دقت کنید خودتان متوجه می شوید)  و بازه زمانی پیش از وقوع کربلا تا زمان قیام مختار را روایت می کند.
شخصا در زمان خواندن این سبک کتاب ها که یک واقعه تاریخی مذهبی را در قالب رمان روایت می کنند دست و دلم می لرزد که:«حالا از کجا معلوم که این اتفاق  به این شکل واقع شده باشد؟» و « چقدر می شود به این کتاب اعتماد کرد؟» ...حالا کاری که نویسنده برای بالابردن اعتماد من مخاطب کرده؛ این است که به منبع دیالوگ های مهم و فرازهای موثر کتاب در پاورقی اشاره کرده. که به نظرم این کار کمک کرده تا با خیال راحت تری کتاب را بخوانیم و به آن اعتماد کنیم.
        
(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.