بریده کتابهای فاطمه ملاح جوان فاطمه ملاح جوان 1403/7/25 تسلی بخشی های فلسفه آلن دوباتن 3.8 38 صفحۀ 68 بین تمام نیکی هایی که حکمت برای ما در بر دارد، دوستی پر بهاترین است 0 1 فاطمه ملاح جوان 1403/5/13 شب های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (مصور) فیودور داستایفسکی 3.9 212 صفحۀ 40 《زود باشید همین حالا شروع کنید و داستان زندگی تان را بگویید.》 من دستپاچه شدم و با تعجب گفتم:«داستان زندگیام؟ چه داستانی؟ کی به شما گفت که زندگی من داستانی دارد من هیچ داستانی ندارم که...» حرفم را برید که:《 چطور زندگیتان داستانی ندارد؟ پس چه جور زندگی کرده اید؟》 «چطور ندارد! بی داستان همینطور! به قول معروف دیمی! تک و تنها! مطلقاً تنها! شما میفهمید "تنها" یعنی چه؟» «یعنی چه؟ یعنی هیچ وقت هیچکس را نمی دیدید؟» «نه دیدن که چرا همه را میبینم. ولی با اینهمه تنهایم!» «یعنی با هیچ کس حرف نمیزنید؟» «به معنای دقیق کلمه، با هیچ کس!» 0 5 فاطمه ملاح جوان 1403/5/13 شب های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (مصور) فیودور داستایفسکی 3.9 212 صفحۀ 85 افکار عجیبی ذهنم را سخت به خود مشغول میدارد. احساسات غم انگیزی دلم را تنگ کرده و افکار زیادی، که هنوز برای خودم روشن نیست در ذهنم زیر و رو میشود. نه میتوانم مسائلم را حل کنم نه میلی به حل کردنشان دارم این کار کار من نیست. 0 1 فاطمه ملاح جوان 1403/5/9 پسر خوب جانگ یو جانگ 4.3 2 صفحۀ 83 شاید حالا میتوانستم درک کنم آن سرمایی که در گلویم گیر کرده بود چه چیزی بوده است. شاید تنهایی بود. 0 17 فاطمه ملاح جوان 1403/5/3 لوکی: خاستگاه شرارت مکنزی لی 4.3 1 صفحۀ 144 لوکی با خرناس گفت:(( اوه، بیخیال. زندگی نه گرانبهاست نه نادر. همه جا هست. اگه بخوای برای هر زندگیای که ارزش داره گریه کنی، باید تا پایان دنیا اشک بریزی )) 0 3 فاطمه ملاح جوان 1403/4/30 دزد شیطانی دارن شان 4.0 4 صفحۀ 264 <<خانه همیشه همان جایی نیست که انتظارش را داری. میتواند عوض بشود، همانطور که زندگی عوض میشود>> 0 8 فاطمه ملاح جوان 1403/2/5 هری پاتر و فرزند نفرین شده جی. کی. رولینگ 3.9 12 صفحۀ 299 دامبلدور : هری تو این دنیای شلم شوربای عاطفی هیچ پاسخ قطعی وجود نداره. کمال دور از دسترس نوع بشره، دور از دسترس جادو هم هست : آگاهی از اینکه درد و رنج دوباره به سراغت می آد. با کسایی که دوستشون داری، صادق باش، درد و رنجتو نشونشون بده. رنج کشیدن به اندازهی نفس کشیدن برای انسان طبیعیه. 0 2 فاطمه ملاح جوان 1403/2/1 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.0 69 صفحۀ 63 خشم جهنم هم به اندازه زنی نیست که بهش بی حرمتی شده. 0 15 فاطمه ملاح جوان 1403/2/1 انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.1 74 صفحۀ 63 رهسپار جنگل شدم به این امید که اندیشمندانه زندگی کنم میخواستم زندگیام ژرف و معنادار باشد و تمام عصارهی حیات را فرو ببرم تا ریشه کن کنم هر آن چه را که زندگی بخش نیست و نمیخواهم لحظهی مرگ دریابم که هرگز زندگی نکرده ام. 9 40 فاطمه ملاح جوان 1403/2/1 انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.1 74 صفحۀ 33 با این که باور کردنش سخته اما یک روز هر کدام از ما از نفس خواهیم افتاد، تنمون سرد خواهد شد و خواهیم مرد! 0 11 فاطمه ملاح جوان 1403/1/31 هری پاتر و محفل ققنوس جی. کی. رولینگ 4.7 6 صفحۀ 225 هری به پهلو غلتید و فکر کرد: این چیزیه که این جا بابد به ما یاد بدهند. باید طرز کار مغز دختر ها رو به ما درس بدهند... این خیلی بیشتر از درس پیشگویی به دردمان می خورد... 0 4 فاطمه ملاح جوان 1403/1/15 هری پاتر و محفل ققنوس جلد 8 جی. کی. رولینگ 4.6 9 صفحۀ 344 _نمی خوام دربارهی احساساتم حرف بزنم،باشه؟ _هری،چنین درد و رنجی ثابت می کنه که تو هنوز انسانی! این درد بخشی از انسان بودنه... هری فریاد کشید: _پس اگه این جوره،من _نمیخوام_ انسان_ باشم. 0 14 فاطمه ملاح جوان 1402/9/21 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 107 صفحۀ 127 اگر می دانستیم چقدر دردهایمان شبیه به یکدیگر است، بیشتر همدیگر را درک میکردیم و کمتر حمله میکردیم 1 21