بریده کتابهای hamid hamid 1403/2/19 طاعون آلبر کامو 4.0 66 صفحۀ 11 1 9 hamid 1402/6/8 محدودیت صفر هالیکالا هیولن 3.4 1 صفحۀ 20 وقتي ضمير ناخودآگاه من در حالت صفر قرار دارد، دائمي، بيكران، نامحدود و فناناپذير است. اما وقتي خاطرات حكمراني ميكنند، در تلهي زمان، مكان، مشكلات، ترديد، آشفتگي، خيال، الگوبرداري، و مديريت گرفتار ميشود. اگر بگذارم خاطرات حكمراني كنند، روشني ذهن و انطباق با الوهيت را از دست ميدهم. وقتي انطباق از دست برود، الهامي در كار نيست. و وقتي الهام نباشد، هدفي هم نخواهد بود. 1 22 hamid 1402/6/8 محدودیت صفر هالیکالا هیولن 3.4 1 صفحۀ 17 آنان که بیرون را مینگرند،رویا می بینند ؛وآنان که درون را ،بیدار میشوند -کارل یونگ 0 24 hamid 1402/5/29 درنگ نکن انجامش بده: درس های زندگی ریچارد برانسون 2.8 1 صفحۀ 80 ژاپنی هامعتقدند و میگویند: «هرگز نمیدانید چه کسی ممکن است شما را ببیند یا شما را بشنود. مردم حرف میزنند. وقتی پشت سر مردم حرف میزنید، حرفتان به نوعی به گوش آنها میرسد 0 14 hamid 1402/5/28 درنگ نکن انجامش بده: درس های زندگی ریچارد برانسون 2.8 1 صفحۀ 69 هر کس باید هدفی را دنبال کند، میتوانید اسمش را چالش بگذارید یا اگر نخواستید آن را هدف بنامید. این نشانه انسان بودن ماست. مبارزه کردن و به استقبال چالشها رفتن، ما را از غارنشینی به ستارهها رساند. اگر خود را به چالش بکشید، رشد میکنید، زندگیتان تغییر میکند و چشماندازتان مثبت میشود. همیشه رسیدن به هدف ساده نیست، اما این دلیلی برای متوقفشدن نیست. بهجای آن به خود بگویید: «میتوانم این کار را بکنم. آنقدر تلاش میکنم تا برنده شوم.» 0 9 hamid 1402/5/27 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.2 111 صفحۀ 238 5 قانون مهم از کتاب عادت های اتمی : • قانون اول عادت ها رو برای خودتون آسون کنین. برای این کار از قانون 2 دقیقه استفاده کنین؛ یعنی وقتی یه عادت جدید رو شروع میکنین انجام اون در ابتدا باید کمتر از 2 دقیقه طول بکشه. • قانون دوم عادتها رو برای خودتون جذاب کنین برای این کار میتونین عادتی مهم اما نه چندان جذاب رو به رفتاری ربط بدین که براتون جذابه و باعث ترشح دوپامین در بدنتون میشه. • قانون سوم از یک تقویم یا دفترچه برای پیگیری و ارزیابی عادت هاتون استفاده کنین و روزهایی رو که به عادت هاتون پایبند بودین در اون یادداشت کنین. • قانون چهارم برای ترک عادتهای بد و ساخت عادتهای خوب به جای تمرکز روی اهداف و دستاوردها، روی شخصیتی که میخواین در آینده به اون تبدیل بشین تمرکز کنین. • قانون پنجم اگه عادت های مثبتی دارین اما هنوز نتایج دلخواهتون رو نگرفتین، تسلیم نشین؛ بلکه به جای نتایج آنی تمرکزتون رو بذارین روی اون مسیری که توش قرار دارین. 1 27 hamid 1402/5/17 غول درون هری دبلیو کارپنتر 4.6 2 صفحۀ 170 رکز شادیات را به خاطر بسپار. مرکز شادی تو میتواند هر حالت منفی را برگرداند. مرکز شادی تو میتواند بیاموزد که همواره فعال باشد. بگذار فعال باشد. آن را تشویق کن. اجازه بده سیستم ایمنی بدنت همیشه فعال و خوشحال باشد. بگذار بدنت... تمام آن... تمام اندامهایت... تمام عضلاتت... تمام مفاصلت... تمام سیستم عصبیات... خونت... هرچیزی که دربارهی توست... هر سلول بدنت خوشحالی را احساس کن و آن را نشان دهد. خوشحالی را ابراز کن. 0 13 hamid 1402/5/14 غول درون هری دبلیو کارپنتر 4.6 2 صفحۀ 98 پروفسور ویلیام جیمز، یک روانشناس مشهور گفته است: "حقیقت این است که هیچ نوع هوشیاری، چه ادراک باشد، چه احساس یا تفکر، وجود ندارد که مستقیما و به خودی خود تمایل به بروز یافتن در برخی از تاثیرات حرکتی را نداشته باشد. تاثیر حرکتی لزوما همواره یک حرکت رفتاری بیرونی نیست. ممکن است تغییر ضربان (تپش قلب) یا تنفس، یا تغییراتی در توزیع خون باشد، مانند سرخ شدن یا رنگ پریده شدن، یا هر چیز دیگر. اما در هر موردی، وقتی هر نوع هشیاری وجود دارد، تاثیر حرکتی نیز به شکلی وجود دارد و باوری که در روانشناسی مدرن به اندازهی هر چیز دیگر بنیادی است، به دست آمد، که فرایندهای آگاهانه از هر نوعی، طبیعتا فقط فرایندهای آگاهانه، باید به صورت آشکار یا پنهان، به یک حرکت بدل شوند. هر فکر یا اندیشهای باعث یک واکنش فیزیکی میشود. اگر اجازه داده شود که محرکها از ضمیر خودآگاه به ضمیر ناخودآگاه بروند- و پذیرفته شوند- آن اندیشه یا تفکر باید تجلی پیدا کند، با صدا یا به صورت فیزیکی. اگر این کار به صورت آگاهانه سرکوب شود، آنگاه آن فکر به صورت فیزیکی تجلی پیدا خواهد کرد 0 10 hamid 1402/5/8 ناتور دشت جی. دی. سلینجر 3.7 166 صفحۀ 186 1 20