بریده کتابهای حسین وارث آدم محمدرضا زاهدی 1403/4/19 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 35 آزادی در بریدن از غیر است و از خود، و پیوستگی به اوست. 0 0 محمدرضا زاهدی 1403/4/17 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 17 در زندگی توده مردم ما که زندگی اش توده ای انباشته از عقده ها و رنج ها و جراحت هاست و آرزوهای مرده و امیدهای به باد رفته و خواستن های سرکوفته و عشقهای بی سرانجام و خشمهای فروخورده، همه نبایستن و نخواستن و نتوانستن و نگذاشتن و نشدن و نگفتن و نرفتن و نه و نه و نه! عاشورا زانوی مهربان سر نهادن و دامن مَحرَمِ گریستن نیز هست. و در این فاجعه هولناک بشری هر کسی فاجعه خویش را نیز می نالد و دلهایی که در این روزگار، نه حق انتخاب که حق احساس و چشم هایی که نه نگاه، که حق اشک و حلقومهایی که نه فریاد که حق ناله نیز ندارند، از عاشوراست که حقهای از دست رفته خویش را هر ساله میستانند و نیز، غرورهای مجروحی که به نالیدن محتاج اند اما شرم دارند؛ و تحمیل لبخند بر لبهایی که در پس آن ضجه ها پنهان است و تحمیل آرامش بر چهره هایی که طغیانها را در خویش کتمان میکنند، آنان را شهیدی ساخته است که بر روی زمین گام بر می دارد و به هر جا که می گریزد کربلاست و هر ماهی که بر او می رسد محرم، و هر روزی که بر او میگذرد عاشورا... 0 0 محمدرضا زاهدی 1403/4/18 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 25 مصلحت! این تیغ بیرحمی که همیشه حقیقت را با آن ذبح شرعی میکنند. 0 0 محمدرضا زاهدی 1403/4/17 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 19 در میان روشنفکران متهم به دینداری؛ در میان دینداران، منسوب به بیدینی؛ و در ورای این هر دو نیز یک خارجیمذهب که سر از بیعت با امیرالمومنین پیچیده! 0 0 محمدرضا زاهدی 1403/4/17 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 24 و حقیقت در میان دشمنانش پایمال منفعت و در میان دوستانش پایمال مصلحت 0 0 نیایش بهرامی 1402/5/6 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 11 0 24 محمدرضا زاهدی 1403/4/17 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 20 و من که خواستهام مؤذن مذهب خویش باشم و حقیقت را قربانی هیچ مصلحتی نکنم و در نظام حاکم بر کویر، نگنجم و در نظم یکنواخت زمان، همآواز همه و همساز همه نباشم، احساس کردم که خروسی بیمحلم که شب و نیمهشب، بیهنگام، نعره برمیدارد و طلوع و غروب آفتاب خویش را فریاد میکشد. 0 0 محمدرضا زاهدی 1403/4/17 حسین وارث آدم علی شریعتی 3.9 8 صفحۀ 22 روشنفکری که به مذهب تکیه میکند و آرزوهای انسانیاش را نه در ایدئولوژی مرسوم ضد مذهبی، که در متن فرهنگ و ایمان و عقاید مذهبی خویش دنبال میکند، در جامعه مذهبی تنهاتر میماند. 0 0