بریدۀ کتاب

حماسه‌ی سجادیه؛ اگر غم لشگر انگیزد
بریدۀ کتاب

من اساساً با کسانی که همینطور خشک‌خشک با پست و مقام ارضا و اقناع میشوند، بیشتر حال میکنم تا کسانی که پست و مقام را وسیله‌ای برای رسیدن به آلاف و علوف و لذتهای دنیا در نظر می‌گیرند. چرا که بهره نبردن از لذتهای دنیا، بهترین وسیله برای گول زدن خودشان و مردم محسوب می‌شود و امکان بازگشت و توبه را از آنان سلب می‌کند. به مقام و منزلتی که آمیخته با لذتهای دنیایی نیست، به راحتی می‌شود قداست بخشید و اتیکت مسئولیت شرعی و تکلیف الهی و قربه الی الله و ... به آن الصاق کرد. خلاصه در آن مدل، یک خسرالدنیا و الاخرت نامحسوسی نهفته که دل و جگر کسی مثل من را خیلی حال می‌آورد.

تو هم شروع کردی به خوندن وااااای😵‍💫😵‍💫🤕🤕

آرهههه دیگه خجل شدم یکم تو مترو خوندم😁