بریدۀ کتاب
1403/6/13
مردی خدمت امام صادق(ع) رسید و عرض کرد: ای پسر رسول خدا(ص) ، مرا به چیستی خداوند متعال راهنمایی کن که مجادله کنندگان با من بسیار مجادله می کنند و مرا سرگردان کرده اند. امام(ع) فرمود: ای بنده ی خدا، آیا تاکنون سوار کشتی شده ای؟ گفت: آری. فرمود: آیا کشتی ات در هم شکسته؟ به گونه ای که نه کشتی ای بتواند تو را نجات دهد و نه شنا کردن تو را سودی داشته باشد؟ گفت: آری. فرمود: آیا در آن هنگام قلب تو گواهی داد که چیزی وجود دارد که می تواند تو را از آن ورطه نجات دهد؟ گفت: آری. امام(ع) فرمود: آن همان خداوندی است که می تواند تو را در جایی که هیچ نجات دهنده ای نیست، نجات دهد و در جایی که هیچ یاوری نیست، یاری کند.
1403/6/13
درود و خداقوت به نظرم این مثال در بارهٔ هستی پروردگار باشد نه چیستی او. اگر اشتباه میکنم، لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس.
سجاد علی پور
1403/6/15